Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lotnik23

Do dziewczyn z Krakowa

Polecane posty

Gość lotnik23

Moze są tutaj dziewczyny w podobnej sytuacji do mojej- ogarnięte totalną nudą. Proponuje jakąkolwiek forme rozrywki - spacer , kawa, herbata. Po prostu chce wyjsc z domu i porozmawiac. Mam 23 lata

Gość lotnik23
Wiem ,że to egoistyczne ale świadomość ,że jest ktoś w podobnej sytuacji działa na mnie leczniczo. Nuda to chyba najgorszy stan w jaki można popaść..

Na mnie leczniczo podziałałby relaksujący prysznic, ale najpierw ktoś musiałby zanieść mnie do łazienki:D A do codziennej nudy zdążyłam się już przyzwyczaić:classic_cool: jak ktoś kto ma większe ambicje niż popadnięcie w alkoholizm pod sklepem i mieszka na wsi, komputer jest niczym centrum handlowo rozrywkowe w domu :classic_cool: :o

Gość lotnik23
To ja myślałem,że feministka ( w dodatku pieprzona !) jest na tyle niezależna ,ze nie nie potrzebuje aby ktokolwiek zanosił ją do łazienki ( a juz napewno nie przedstawiciel znienawidzonej płci przeciwnej). Jak widze teraz nawet najbardziej zatwardziale feministki miękną..:) A co do nudy to ja przyzwyczaic sie do tego nie moge - i jak widac imam się juz takich zajęc jak anonsowanie na kafeterii.

Ostatecznie można by było mnie zawlec, nie koniecznie zanieść, i nie koniecznie przez płeć męską (wcale nie tak bardzo znienawidzoną!) Za dużo na tym forum szowinistów, więc postanowiłam jakąś równowagę wprowadzić:P A tak na poważnie to tępię tylko niedobrych chłopców;) W sumie to dobrze, że w domku siedzisz, na dworze byś się roztopił, a w najlepszym wypadku wyparował, więc pozostaje się cieszyć:P

Gość lotnik23
Skoro idziesz na tak daleko posunięte ustępstwa to sam mogłbym sie zadeklarowac ,ze Cie zawlekę pod prysznic ;) A równowage na forum wprowadzisz tepiąc niedobrych chłopców jednoczesnie nagradzając tych dobrych ( miłym slowem oczywiscie !) I powiem szczerze ,że ciepłota powietrza w moim domu równa sie tej na zewnatrz- ryzyko wyparowania nadal wiec istnieje. Teraz juz wiem ze gdy kiedys bede sie budował priorytetem bedzie klimatyzacja w kazdym pokoju :)

U mnie jest tak samo, nie wiem czy jeszcze jakiś tlen w powietrzu się znajduję... ale myślę, że tak, bo jeszcze jakoś dycham;) A dobrych chłopców nagradzam, a nawet rozpieszczam, niestety nie wiem do czego to w końcu doprowadzi, chyba mój nick straci na wartości:(

Gość lotnik23
Niekonsekwencja to zdaje się sztandarowa cecha dzisiejszych kobiet:P . Z tym rozpieszczaniem to uważaj , faceci szybko przyzwyczaja sie do dobrego i wbrew pozorom wplywa to destrukcyjnie na ich zachowanie. Ot , taka psychologiczna dygresja ;)

Skoro tak twierdzisz, to jestem bardzo konsekwentna! A z rozpieszczaniem to hoho, na pewno nie zapieszczę na śmierć:P Co najwyżej mogę zadręczyć;) Choć na to mam za miękkie serce chyba..

Gość lotnik23
Oj ciężko byłoby stworzyć twój portret psychologiczny. Feministka ale z dobrym sercem. Konsekwentna -niekonsekwetna , gani - nagradza, rozpieszcza- zadręcza. Na kryminologii uczyłem sie o rozdwojeniu jaźni i to moje pierwsze skojarzenie hehe;)

Ponoć każdy ma dwie natury w sobie, więc...:P Także moja pierwsza to bojowa i drapieżna feministka, a druga to miła, wrażliwa dziewczyna, trochę rozbieżne te moje natury, ale co zrobić:)

Gość lotnik23
hehe niezła autoprezentacja ;) Najgorsze jest w tym to , że Twój chłopak pewnie nie wie czy dostanie dzisiaj buziaka czy wpier***l ( za przeproszeniem)

Dla chłopaka chyba bywałam za dobra, dlatego postanowiłam wyciągnąć wnioski i teraz nie rozpieszczać tak żadnego, bo nie zbyt dobrze dziewczyna na tym wychodzi... (jak nie potrafi takiej czystej dobroci facet docenić, oczywiście) Ale nie, nie bije nikogo, nie biłam i bić nie zamierzam:D już bliżej mi do buziaków:P