Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to nie jest prowokacja 666

Jak to powiedzieć rodzica żeby ich nie zawieść?

Polecane posty

rodzice myślą że jestem pedałem, są ze mnie dumni, są dumni że mają tak nowoczesnego syna, prawdziwego europejczyka homoseksualistę ale ja nie jestem pedałem, nie mam dziewczyny bo jestem bardzo nieśmiały i mam trudności w nawiązywaniu znajomości i kontaktach z ludźmi, jak powiedzieć rodzicom że nie jestem żadnym pedałem? nie chciałbym sprawić im zawodu, ale ja tak już dłużej nie mogę, muszę im to powiedzieć że nie jestem pedałem bo mam już tego dosyć

wal prosto z mostu a co się będziesz przejmował pewnie będą zachwyceni gdy im to powiesz:) 🌻

no własnie boje się że nie będą zachwyceni, oni zawsze głosują na SLD w wyborach a teraz zagłosują pewnie na Napieralskiego, syn pedał to dla nich powód do dumy, prawdziwy nowoczesny europejczyk, a ja po prostu jestem nieśmiały a co jak mnie z domu wyrzucą jak im powiem? co ja wtedy pocznę? nie mam dokąd iść

a co ma SLD i napieralski do tego? a co dałeś im powód żeby myśleli że jesteś gejem?

ona13 "a co dałeś im powód żeby myśleli że jesteś gejem?" rozumiem że 13 to twój wiek? bo jak widać czytać ze zrozumieniem cię jeszcze nie nauczyli, pisałem ku#$% że jestem bardzo nieśmiały i nie mam dziewczyny "a co ma SLD i napieralski do tego?" to może warto się zainteresować polityką i sprawdzić którzy politycy są gorliwymi wielbicielami pedałów?