Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ktos mnie zaakceptuje

mam 28lat i zero zwiazkow na koncie

Polecane posty

a co mam zrobic?

Gość a ja mam 27
, trzy kilkuletnie związki za sobą i parę krótszych. I i tak jestem sama. Kto ma lepiej? TY, która nie cierpisz, nigdy nie byłaś porzucona, która nie wie, co to znaczy zawiedzione nadzieje w miłości, czy ja, która dałam z siebie tyle, a w zamian dostaje kopy w d.pę, notorycznie porzucana, notorycznie zwodzona, notorycznie oszukiwana. Ja mam dość. Już się boję. I chyba dochodzi do mnie, że lepiej, miłej i bezpieczniej jest być samej. Jeśli chcesz to śnij o związku, ale powiem Ci jedno, jest to przereklamowane i wiąże się on z dużym cierpieniem.

zero zwiazku i zro seksu ,wstyd>

Liczy się ogólny rozrachunek a do tego jeszcze daleka droga najeżona zdarzeniami, do których dziś wzdychasz. To ze do dziś jest jak jest nie znaczy że stan ten trwać wiecznie będzie, nie warto popadać w marazm bo to tylko Ciebie skrępuje. I nie patrz w przeszłość aby wykreować swą przyszłość, to pierwsze jest przedawnione, a to drugie nieodgadnione. Głowa do góry bo świat się nie kończy :)

Gość SDFGHSADFG
a ja mam 27 - zgadzam sie z toba.. ja mam 20 lat, ale juz wiem ze nigdy z nikim nie chce juz byc.. za duzo cierpienia... to wszystko nie jest wcale takie proste..

Jo cie zaakceptuje. Umis robić kunim? . . . .KuniM!!! A nie kutasym (bo to już wimy ze nie umis - ale w gospodarstwie nie musis) . . . .Możes łorać i brunować, a mieszkoł bedzies w drewutni. Pasi? :classic_cool:

Gość kobiecakobietkano1
Powiem Ci tak jak powiedział mi kiedyś pewien dobry kolega.... tak jest lepiej, lepiej trafić na tego wlasciwego czlowieka od razu, czekając na niego nawet kilka lat niz babrac sie w roznych bezsensownych zwiazkach z nieodpowiednimi ludzmi i tracic nerwy i sie rozmieniac na drobne. Ja w to wierze. Miał racje.

Gość szczur z kanału
babrają się babraki reszta po prostu mówi żegnam i odchodzi

Gość SDFGHSADFG
latwo powiedziec... mam nadzieje ze ten nieudany zwiazek czegos mnie nauczyl i faktycznie bede mowic dowidzenia jak zwiazek bedzie bez sensu... lepiej cierpiec samemu nic bedac z kims.. bo niby masz kogos, a ze swoim cierpieniem jestes sam..

Gość agatas28
do autorki - sama jestem w takiej sytuacji. powiedzialabym ze mialam albo jeden dlugi zwiazek a facet wyjechal za granice, albo kilka przelotnych. w sumie to fakt faktem ale glupio jest sie przyznac ze w takim wieku jest sie samej. a po 2 sama bym nie wypytywala o jego byle.