Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tfu

Sekret udanego wesele

Polecane posty

Gość tfu

Co Waszym zdaniem jest sekretem udanego wesela? pozdrawiam Tfu

Gość gryczka
Fajni goście - podstawa! Dobre jedzenie, wtedy kiedy trzeba, nie za dużo i nie za mało. Dobra muzyka.

Goście lubiący się bawić i tańczyć;-) dobry zespół uśmiechnięci Młodzi;-) zimna wódka i dobre jedzenie;-)

Gość pojdzie do szkoly to bedzie
fajni mlodzi fajny zespol fajni goscie wodki nie pije a jem tyle co sikorka wiec bez tych dwoch dam rade sie dobrze bawic :)

Gość Małoszka
Kiedy wesele jest robione dla radowania się, zabawy a nie pokazania co my nie jesteśmy. Kiedy tylko ktoś się spina, chce robic popisówe, zawsze wyjdzie DNO!

Gość ftu
właśnie przyszło mi do głowy: wygodne buty:)

Gość wyslalam ci maila
mnie tam zawsze denerwuje ze jedzenie jest dobre,ale nie Bardzo dobre......bo pewnie kucharki sie boja ze jakby przyrzadzily cos [ysznego to by zabraklo.......

Gość działająca klimatyzacja
jeżeli na dworze jest upał

Gość ftu
Uśmiechnięci Młodzi, którzy mają czas dla gości. Młodzi powinni mieć czas, aby porozmawiać z KAŻDYM, chyba po to zaprasza się gości, żeby pogadać, potańczyć, poradować się razem. Tymczasem na większości wesel Młodzi gdzieś biegają, mają zmartwione miny a gdy goście próbują ich zagadać to mówią, że za chwilę. WNIOSEK: aby wesele było udane, nie jest istotne ile na nie wydacie, czy welon będzie miał kryształki czy lamówkę, czy będzie padał deszcz. Życzę wszystkich udanych wesel i życia w małżenstwie Tfu

Gość ale upał dziś
moim zdaniem sekretem dobrego wesela jest ORKIESTRA!!! Jeśli orkiestra gra dobrze, ludzie się mogą pobawić, wyszaleć i wytańczyć to gorsze jedzenie czy kiepska pogoda idą w cień. Oczywiście fajnie jest jak można dobrze zjeść ale wg mnie najważniejsza jest dobra zabawa czyli muzyka!

Gość glistha 69
Z jedzeniem już chyba w tych czasach nie ma wpadek, więc kluczem do sukcesu jest orkiestra.

Ja myślę, że tak przede wszystkim szczęśliwa i nie zabiegana PM. PM w dniu wesela nie jest po to żeby mówić obsłudze co tamta ma robić czy pilnować orkiestry. Oprócz tego dobra muzyka(DJ lub orkiestra) i dobre ciekawe jedzonko. :) No i ja bym jeszcze dodała miłe dla oka wrażenia estetyczne, fajnie jest spożywać to dobre jedzonko i słuchać miłej muzyki w ładnej sali z odpowiednią dekoracją. :)