Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spasionyjohny

Przytyłem strasznie!

Polecane posty

Gość spasionyjohny

1.95 wzrostu i 103 kg !!! wielka fałda na brzuchu od piwa i wielki tyłek! Koniec z piwem! Zaczynam biegać 5.00 pobudka rozgrzewka do 6 wieczorem siłka i dieta jakaś czarny chleb itp i mam zamiar przez 2mc zrzucić ! 23 KG!! Możliwe ^^

Gość poodchudzajmy się razem
:classic_cool:

Gość dupencja klusencja
mozliwe ja schudlam 15 kilo w 2 miechy i to na samej diecie takze odchudzaj sie bedzie ci lżej no i bedziesz pewny siebie :D:D

Gość spasionyjohny
pewny siebie jestem! tylko jak kolezanka powiedziała, że nie ta dupa co kiedyś to pikawa siadła, trzeba sie męczyć

Gość spasionyjohny
dupencja klusencja jaka diete stosowałaś ?

Gość gfugjiugcfd
schudnąć z takiej wagi to łatwo z tak niskiej jak moja jest ciężko: 1) ustalasz sobie zapotrzebowanie kaloryczne dla wagi, którą chciałbyś mieć, 2) jesz po prostu jak najmniej, nie pijesz słodzonych napoi, zwłaszcza typu soki i coca cola, 3) nie słodzisz cukrem, 4)starasz się nie jeść potraw na oleju, smażonych, z chlebem, serem i masła także czyli najlepsze gotowane potrawy z warzywami i kurczakiem oraz jogurty i owoce. ja tak robię i do tego jem góra dwa razy dziennie czasami trzy i chudnę bo jak będziesz tylko ćwiczył to nabierzesz masy mięśniowej a żeby schudnąć, to jednak trzeba się trochę pogłodzić.

Gość Grażyna2010
Absolutnie nie wolno się głodzić! Chyba, że w szybkim tempie chcesz nadrobić kilogramy, które stracisz. Jedz często, ale małe porcje. Zrezygnuj z białego pieczywa, a makarony i ziemniaki zastąp brązowym ryżem i jego pochodnymi. Np. Wafle ryżowe świetnie się nadają na kanapki i ratują z opresji w momencie, kiedy czujesz, że jeśli czegoś nie schrupiesz o padniesz ;) Jedz duzo warzyw i owoców - teraz są najlepsze! Pij dużo wody mineralnej i ruszaj się. Mój kumpel zgubił w ten sposób 15 kg w miesiąc! Powodzenia!