Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgfxgxg

Była u nas dziewczyna na rozmowie kwailikacyjnej...

Polecane posty

Gość fgfxgxg

Pracuje w firmie zajmującej się szkoleniami, potrzebujemy osoby do promocji. Trochę telemarktingu, trochę wysłania meili, nic szczególnego. Szefowa zamieściła ogłoszenie na jednym z portali i zaczęły się spotkania. Pare dni temu przyszła do nas dziewczyna, tegoroczna maturzystka. Powidziała, że chce 5 tyś za tę prace :) Czy dzisiejsza młodzież nie jest świadoma realiów rynku pracy czy aż tak się cenią?

Gość poodchudzajmy się razem
żartujesz????????????? HAHAHA :D

Gość z dzieckiem autorki wszystko
przynajmniej ambitna :D

Gość fgfxgxg
Z tą Renatą to oczywiscie podszyw. A dziewczyna jak najbardziej poważna była :) Potem całe biuro się śmiało, że w takim razie my chcemy po 25 tysiecy jako doświadczeni pracownicy

Gość mała czarna88
To niemożliwe :O A może to było w jakiejs innej walucie czy coś? :D

Gość rwvtt4t24
a tak a propos to ile byscie jej chcieli dac za tą prace? I jeszcze jedno pytanie z ciekawosci - co napisaliscie w ogloszeniu o taką prace?

jak by powiedziała 1000 toi tez byście ja wyśmiali ,że tak mało? dziewczyna się ceni,wie ile jest warta i jak przyszła na rozmowę do takiej poważnej firmy do rzuciła poważną kwotę. A jaka kwota jest realna w waszej firmie?

Gość ffsdzf
To ja twórca tematu. wyszedłem na wieczór. przyzekam, że tak powiedziała. nam wszystkim w firmie rece opadły. realnie szefowa jej (tzn. kazdemu kandydatowi na to stanowisko) proponuje 1500-1600 zł netto (praca od poniedzialku do piatku 8-16)

Gość pierol wszystko
To ja się też zgłaszam. Netoo? To niezła oferta. A już nie mam co żreć i rachunków za co płacić.