Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michał ttttttt

Odeszła, bo chciałem iść z przyjaciółką na wesele

Polecane posty

Gość Michał ttttttt

Mam problem. Przyjaciółka poprosiła mnie, zebym poszedł z nią na wesele. Moja dziewczyna- teraz już była, gdy się o tym dowiedziała, zareagowała histerią, zachowywała się jak wariatka, nawet mnie uderzyła i nabluzgała mojej przyjaciółce... a ona przeciez muchy by nie skrzywdziła. Czy to jest normalne zachowanie u kobiet? P.S. Jak sie zemścić na suce.

Gość tojatojatojatoaj
dobrze zrobila chamie jeden!!

Gość Nikkor
Mój były też miał "przyjaciółkę". Dopóki nie dowiedziałam się ,że chciał się z nią macać a ona nie protestowała :O Ile masz lat?

Gość Niecierpie takich palantow__
Bardzo dobrze, powinna porzadnie ci kopa w dupe jeszcze dac, niedorozwinieta cioto. Po co dupe dziewczynie zawracasz skoro staje ci jeszcze na widok ex. Tylko niezdecydowane palanty robia cos takiego.Jestes palant, niezdecydowana ciota i masz nierowno pod sufitem. Psychiczny jestes i tyle bo normalny facet tak sie nie zachowuje. Wybieraj albo jedna albo druga. BTW twoja byla tez zalozyla temat o tobie ciotowaty Michalku

Gość malllinnnkkkkaaa
ludzie , czytajcie ze zrozumieniem. on nie napisal, ze ta przyjaciolka to jego eks. a tak poza tym, to nie dziwie sie dziewczynie. nie chodzi si ena takie imprezy, jak m asie swoja kobiete. od swiadczenia takich przyslug sa wolni przyjaciele, a nie zajeci.

Gość jdcskladj
Takiego chłopaka, to bym w dupę kopnęła, nie szkoda nogi by mi było. Dobrze zrobiła twoja dziewczyna, tzn. już była, gniocie jeden.