Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czuje sie jak dziwka

czuje sie jak dziwka...

Polecane posty

Gość czuje sie jak dziwka

wczoraj zrobilam najwiekszy blad, nabralam sie na czule slowka mojego bylego faceta. Nie mialam z nim kontaktu od 3 miesiecy, odezwal sie do mnie miesiac temu, przez ten czas zayspywal mnie smsami i telefonami, ze kocha, teskni, ze chce abysmy zaczeli od nowa. wczoraj sie spotkalismy, pryjechal do mnie na 1,5 godzinki, siedzielismy u niego w aucie na parkingu, kupil nam kawe, zrobilam mu loda, pocalowalismy sie i pojechal w delegacje do torunia, nawet mnie nie odwiozl do chaty. na wieczor olewal mnie na gadu, wogole nie byl zaintersowany rozmowa ze mna, dzisiaj caly dzien milczy juz nie zasypuje mnie smsami, czuje sie jak dziwka, jestem pojeb*** nie potrafie docenic normalnego faceta ktory stara sie a lece na spotkania z taka swinia:( nie wiem co mam robic, jak sie wyleczyc z tej toksycznej znajomosci bo przez to niemoge sobie ulozyc zycia. dodam ze moj ex jest w separacji z zona z ktora ma male dziecko. mieszkamy w innych miastach.

Gość olabogamojanoga
przynajmniej potrafisz prawidlowo zdefiniować swoją osobowość.

Przestań się postrzegać jako bezwolna ofiara bo pomimo tego czego doświadczyłaś ciągle będziesz brnąć w takie bagienka! Nie wmawiaj sobie ze sama nad sobą nie panujesz, do licha nie czuj się jak dziwka, skieruj złość na tego palanta! Wyrwij chwasta zamiast go pielęgnować, potrafisz i możesz to zrobić chyba że nie chcesz...

A niech się odzywa, to tylko jego chciejstwo, NIE Twoje. Skończone między wami więc po co masz czuć wobec tego jakieś "zobowiązania"? Nie skupiaj się na tym podporządkowując temu wszystko inne, tak wiele innych rzeczy dzieje się wokoło, tym się zajmij a facet w końcu się zmęczy i da spokój. Nie warto na tą porażkę marnować swój czas, to pikuś mały. Więc niech klamka zapadnie, mosty zostaną spalone, idź do przodu bo naprawdę za Tobą nic wartościowego już nie ma :)

Gość już rano pisałaś
o dostałaś dużo zwrotów. Chcesz potwierdzenia?

Gość zerojedynkowa królowa
a ja uważam, ze masz podstawy tak się czuć - za kawę i nawet pokoju w hotelu nie mógł wziąc?

Gość bolly lolly
Mellygion jakie psychologiczne książki czytałeś??

ja nie widzę jego winy chyba nie zmuszał jej do robienia loda:O

Gość bolly lolly
to mądry człek z Ciebie.. bo umiesz mówić tak, żeby cżłowiek zmienił kierunek swoich emocji.. tzn.. zracjonalizował je.. czytam ten temat, bo spotkalo mnie to samo, co autorkę..

bo spotkalo mnie to samo, co autorkę.. powinnaś była napisac "bo postąpiłam tak samo, jak autorka"

Gość kot13
autorko-kochasz go? ból minie , fatalna sprawa ale taki wstrząs był Ci potrzebny. Teraz będzie juz tylko lepiej tylko UCZ SIĘ NA BŁĘDACH...

Gość kot13
A JA UWAŻAM , ZE JEDNAK SPOTKAŁO A NIE POSTĄPIŁAM- MĘŻCZYŹNI CZĘSTO W TEN SPOSÓB GRAJĄ NA EMOCJACH KOBIET. sorki caps

Nie uznałabym cię za dziwkę... tak się czujesz bo on cię tak potraktował.Zakochałaś się na zabój i ciągle myślisz,że może być dobrze. Uwierz, że nie będzie szkoda Ciebie. PO co masz dawać mu satysfakcję skoro on i tak ma Cię gdzieś. Pokaż honor, pokaz mu że też masz go głęboko!!!!!!!!!!!!!!! tak będzie lepiej dla ciebie nie będziesz musiała bić się z myślami że znowu postąpiłaś źle i w końcu może się odkochasz...

postąpiła/zachowała się jak dziwka nawet nie wyszłą z samochodu ,nie zaproponowała spaceru kina by uniknąć takiej sytuacji i ten lód na parkingu........... niech zapamieta to uczucie i odtwarza go za każdym razem gdy się do niej odezwie. Bo on się nie zmieni,za każdym razem wykorzysta sytuacje.

MĘŻCZYŹNI CZĘSTO W TEN SPOSÓB GRAJĄ NA EMOCJACH KOBIET a kobiety to bezrozumne stworzenia, bo przecież z żebra Adama, nie?

Gość marth212
znam to kurde i te uczucie gdy czuje sie niesmak do siebie...ble a te szuje nic sobie z tego nie robia...ja dzis przespalam sie z facetem z ktorym rozstalam sie juz dawno temu wiem ze ma inna laske juz ale liczylam ze nadal mysli o mnie a on co nagle zmailk mimo ze przez ostatni miesiac przylazil dzien w dzien blagac mnie o szanse.....idioci ale wiem ze podswiadomnie czekam na jego telefon to jest dopiero najgorsze;/;/;/;/

Gość alejandrowna
blee, tyle napiszę ... :/

znaczy sie mam rozumieć że spotkało ją ruchanie się z żonatym i dzieciatym facetem, a ten penis w aucie jej sam wskoczył do pyska ? a Ty pierwszy raz na kafe, czy co, ze taka zdziwiona? :)

Gość znaczy sie mam rozumieć
znam taką jedną podobną z zachowania do autorki od małego się tentego z panami a teraz poznała porządnego chłopaka z odległego miasta i .... nagle przy nim do kościoła biega, udaje cnotkę itd yebana hipokrytka SZkoda tylko chłopaka Zastanawiam się czy go nie oświecić bo kurva mu się trafiła niezła a zgrywa dziewuszkę niewinną Na dodatek jej zakłamana mamusia też gra w tą gierkę, a niedawno chodziła do szkoły prosić, by nie kierowali sprawy na policję jak córunia kradła kasę echh zyebany ten świat

zerojedynkowa królowa no nie często bywam :D i zdziwiona że ten seks się przydarzył, że ten facet miał żonę i tak się jakoś przytrafiło że przypadkiem ona znowu z nim poszła do łóżka wow

Gość marth212
znaczy sie mam rozumiec...a Ty swojego zcyia nie masz ze innych tak Cie boli?

wiesz można mieć swoje życie czy też nie mieć ale tak patrzeć na takie bezczelne oszukiwanie stojąc z boku to trochę nieuczciwe wg mnie ale skoro masz problemy tej natury co autorka to w pełni rozumiem twoje oburzenie w tej kwestii :D "każdemu d.upy da, ale cicho sza" :D

Gość aha i ach i aha i ach
Gdzie jest napisane że ten facet jest żonaty i dzieciaty??/ Znowu sobie jakieś ułomne na umyśle dopowiadają żeby snuć swoje teorie. :P :D

proponuje nauke czytania od 1 klasy szkoły podstawowej :) jest napisane

Gość aha i ach i aha i ach
aaa, doczytałam, ze w separacji, ja sie okazałam ułomna :D

dodam ze moj ex jest w separacji z zona z ktora ma male dziecko. mieszkamy w innych miastach.

i pewnie się okaże, że np zona czy rodzina tego paneczka nic nie wie o separacji :D mądrość niektórych dam mnie poraża :D