Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czuje sie jak dziwka

czuje sie jak dziwka...

Polecane posty

spotkalismy sie na miescie, kupil kawe i od razu pojechal na parking, strasznie padalo, szybko rozpial rozporek i chwycil mnie i kazal mi obciagac, jak mowilam mu ze nie to on na sile mnie przyciagal. co za ch** wyrzuć go z kontaktów ,nie odbieraj tel wykreśl go ze swojego życia. Skup się na obecnym facecie(wypadało by mu powiedziec co się stało)w końcu zdradziłaś go Masz nauczkę ,teraz już nie będziesz nabierać się na tanie teksty pozdr

Gość kot13
w żadnym wypadku! nie wydaje mi się by obecny facet musiał wiedzieć .

Gość chinota
autorko, ja widzę że nie ma kto z tobą pogadać, nie masz przyjaciółki, jakiejś bratniej duszy? jesteś bardzo młodą dziewczyną i dałaś się zwieść dorosłemu facetowi, jasne że czekasz na miłość, czekasz na piękne słowa, na zakochanie, ale same piękne słówka to jeszcze nie miłość, szkoda że musiałaś sie przekonać na własnej skórze. Facet cię wykorzystał na maksa, najpierw okłamał że jest samotny i zakochany, a teraz znowu. Nie chce po seksie z tobą rozmawiać? To w ogóle go skreśla. I wiele innych rzeczy. Radzę ci zamiast się pakować facetom do łóżka to najpierw ułożyć sobie związek i sytuację. Dobrze jest wiedzieć na czym się stoi i czego można się spodziewać od drugiej osoby. Jesteś młodziutka i masz czas sobie ułożyć życie, nie musisz się łapać na pierwszego który udaje zakochanego. Ten facet to fiut.

Gość chinota
tyle co możesz zrobić to skontaktować się z jego żoną, jako świadek będziesz mogła ułatwić jej rozwód i może większe alimenty na dziecko.

Gość kot13
żona ja znienawidzi a jak jest zmanipulowana to uwierzy meowi to po pierwsze a po drugie ten człowiek może autorkę skrzywdzić. odradzam takie chwyty- raczej polecam zapomnienie o tym błędzie. A że zapomnisz autorko to Ci gwarantuję:-) nie ma sensu się w tym babrać

Gość chinota
no może rzeczywiście to nie był dobry pomysł ;)