Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laktatorka z mielca na ksiezyc

laktator elektryczny - medela czy avent

Polecane posty

bardzo prosze o rade - cena do 400 zł musi byc przede wszytkim skuteczny, w miare cichy i szybki:) macie jakies doswiadczenia z tymi dwoma laktatorami?

Ja już w życiu bym żadnego nie kupiła! Strata pieniędzy - tzn jeśli o mnie chodzi;-)) Ja dużo lepiej i szybciej poradziłam sobie ręcznym, który przynajmniej porządnie ściągał pokarm, a te elektryczne jakoś nie mogły sobie poradzić. Pozdrawiam;-))

Gość hahahhaha
ja mam medele i jestem zadowolona....awentu nie probowalam

Gość kochana nie
ja miałam medela i był super!! chociaż nie można powiedzieć że był cichy! miałam problem z laktacją a on potrafił nawet 60-90 każdorazowo ściągnąć.więc mogę Ci go polecić. A co do głośności to nie martw się bo dzieci lubią ten szum tak jak szum suszarki :)

tez mialam reczny avent isis odiagal dobrze.. ale bylam do niego przymocowana dniami, teraz mam juz dziecko.. niedlugo rodze drugie i nie moge sobie pozwilic na dlugie sesje z laktatorem - potrzebuje czegos szybkiego i skutecznego a avent elektryczny z tego co sie orientuje ma funkcje recznego takze

a ktora medele masz? swing czy mini electric? glosny tzn ze np moze obudzic spiace obok dziecko? jak suszarka czy raczej jak wentylator?:)

aa i jeszcze pytanie: w ile sie odciaga pol butelki mleka?tak mniej wiecej

Gość hahahhaha
mam swing i nie raz odciagalam gdy dziecko spalo ale nigdy sie nie budzilo :)

Gość kochana nie
hmmm to zależy czy dziecko ma mocny sen, ale jak włączysz to na pewno je obudzisz ja zawsze chodziłam z tym do łazienki i tak pół butelki z obu cycuszków ściągałam jakieś góra 10 minut(miałam mało pokarmu więc wydaje mi sie że to szybko) ja miałam medele electrik która też była w zestawie z ręcznym odciągaczem.

Gość hahahhaha
tegoci akurat nie powiem.... wsumie to zalezy od tego ile masz mleka ja np mialam w jednej piersi wiecej w drudiej mnie j z jednej bylo szybciej a z druga sie meczylam