Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobruskauskauska

leczenie kanałowe

Polecane posty

Gość dobruskauskauska

a ja mam taki problem... mialam nieskonczone leczenie kanalowe tego zeba na dole z tylu (przedostatni chyba). mialam zalozona truzicne pol roku temu i po czasie mi wypadla.. chodzilam tak z dziura w tym zebie czasami bolalo, czasami nie.. i tak minal chyba z rok, jedzac marchewke polamal mi sie ten zab, najpierw kawalek, teraz cala reszta. i generalnie w srodku jest taka dziura w sensie ze widac hmm 'mieso' .. nie boli, czasami zostaja tam resztki pokarmu ale je wyjmuje i nie gromadzi mi sie tam nic.. z tym ze zab wylamal sie z kazdej strony ale nie do konca, pozostawalo troche korzeni.. co teraz? boje sie strasznie isc do dentystki.. chce tylko dodac ze nie mialam mozliwosci zrobienia tego zeba poniewaz bylam sama za granica i nie bylam w stanie tego ogarnac, prosze o pomoc..

Gość GOCHA Z WLKP
będzie dłutowanko :D:D:D

Gość dobruskauskauska
prosze pomozcie...napiszcie co mam zrobic...

Gość GOCHA Z WLKP
idż do dentystologa:D

Gość nfjhfjnjfhkdfn
ja miałam kiedyś kanałowo leczoną piątke, miałam założoną plombę ale po jakims czasie ten ząb mi się złamał na szczęscie tylna część , dentystka założyła mi tytanowego wkręta i odbudowała na nim zęba. idź do dentysty po co czekać

Gość co z tego ze za granica
bylas, tam tez zeby lecza