Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość :( nie chcę ich...!

Jaką maść polecacie na blizny po cięciu się POMOCY

Polecane posty

jak w temacie pomoże ktoś? Używałam do tej pory z jakieś 3 tygodnie CEPANU ale nie zbyt mi pomogło... troszkę zblakły zrobiły się miejscami białe ale bardzo lekko. Wiecie jaka inna maść krem ? może mi pomóc ?

Gość zawabroma
nie znikną choćbyś nie wiem co robiła zbliznowaciałe miejsca mają inną strukturę niż skóra właściwa

Gość zaburzona osobowość
a czemu się cięłaś? ja też się ciąłem parę razy, to znaczy nie na samobója tylko po zewnętrznej stronie ręki żeby bolało bo lubię jak tak boli, mam myli samobójcze ale boję się to zrobić

contratubex...jesli bliozna jest twarda tez..moj brat uzywal po operacji na sciegnie archillesa....baaardzo dobra masc na glebokie blizny

a sorka,myslalam,ze masz twarda blizne po cieciu cesarskim:P to moze na takie blizny wez kup sobie ten balsam vichy,ten sam co na rozstepy..w koncu rozstep to tez blizna..mi po nim szybko zrobily sie jasne :)

Gość fghrtfhf
polecam żyletki. wcierać dokładnie przez pół godziny.:classic_cool:

masci na blizny uzywa sie przez kilka-kilkanascie miesiecy a nie 3 tygodnie.

Gość tez sie cielam
po zewnetrznej stronie reki od nadgarstka do lokcia, jedne strupy zeszly to na nowo bazgralam, potem cos mi odjebalo i przeciagnelam pomyksem to wszystko delikatnie, po dwoch latach blizny znily, reka sie opalila na sloncu i nic nie ma, ale zalezy czym sie cielas, ja z nudow cyrklem ryłam na łapie

Gość (thy)
masa perłowa, gorąco polecam.

ja wewnętrznej części się cięłam jakieś pół roku temu... też miałam myśli samobójcze ale już mi przeszło... czasami wracają ale nie myślę tak o tym poważnie jak wcześniej. Robiłam to bo lubiłam jak to boli... Cała złość ze mnie spływała razem z krwią... Po prostu musiałam to zrobić jak się zdenerwowałam... Jak było mi zle... smutno.. Ale już tego nie robię i nie chcę tego robić już nigdy... teraz sobie przyrzekam że już tego nie zrobię nigdy więcej... Ale wiem jak będzie mi zle... to znowu to zrobię... dziękuję jutro kupię contratubex i mam nadzieje że to mi bardziej pomoże

Gość bywa
Contratubex, a blizny powinny zniknac po ok 5 latach

Gość gość
I jak ? Pomogly jakieś maście /kremy ??