Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slodkapani

w 3 trymestrze mam straszny apetytyt na slodycze

Polecane posty

Gość slodkapani

W 1 i 2 trymestrze jadlam malo slodyczy teraz w 3 normalnie mam takie zachcinki na slodkie zwlaszcza na czekoladowe wyroby!!!!czy Wy tez tak macie badz mialyscie?

Gość Mamusia Emilci
Ja też tak miałam, to normalne

ja pod sam koniec ciąży potrafiłam zjeść do południa 6 paczek ciastek w czekoladzie, a wieczorem mąż jak przychodził z pracy to po drodze kupowal jeszcze kilogram nastepnych hehehe

Gość fajnanickusia
ja moge tylko powiedziec ze do teraz wogole za bardzo nie jadalam czekolady bo mi sie jej nawet nie chcialo ewentualnie inne slodycze ale bez czekolady a teraz bede zaczynac 3 trymestr i zaczynam ja jesc ale wcale sie nie ciesze :( nie mam zamiaru jej jesc w duzych ilosciach bo po co mi te kalorie

Gość hmmmm33333
a co sie wam urodzi? jestem ciekawa :)ja dopiero jestem w I trymestrze i nie znam plci dziecka znaczy to juz ok. 9/10tyg. a czasami mozna cos zjedzenia do plci przypasowac hehe (nie ma to jak zabobony)

Gość saleminka8
hehe nie da się po tym co mama je określić płci dziecka haha bez przesady za kilka tygodni sie dowiesz co będziesz miała;) ja się dowiedziałam w 11t4d :) że synek wiadomo,że na początku nie je sie wiele