Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wryta normalnie

To sa jakies jaja!

Polecane posty

Gość Wryta normalnie

Mam juz tego dosc! Po prostu jeszcze slowo tego idioty i ja zwariuje! Mam chlopaka, kochamy sie, chcemy byc ze soba. Od poczatku w naszym zwiazku byly jakies problemy. Zaczelo sie od jego kontroli- balam sie anwet powiedziec, ze na urodzinach kolezanki sa inni faceci, bo on dostawal szalu. Potem zaczela sie jego agresja, wyzywal mnie, popychal, walil "miesniaki" czasem np dostalam w glowe. Ciagle mial jakies ale, jakies pretensje itp itd. jakos to pokonalismy... Teraz zdarza mu sie nadal mnie wyzywac, nie szanuje mnie itp i uwaga!!!! ciagle mi mowi, ze go ja kontroluje, ze go sprawdzam, ze on jest pantolfaerze, bo sie slucha mnie jak pies!!!!! Ze kobieta powinna sie sluchac faceta a nie na odwrot itp itd.... niedawno przeslal mi lkinkt, z ktorym chlopak pisze, ze jego dziewczyan kontorllkuje go, nie pzowala sie spotykac z przyjaciolmi itp itd... I on mi ja wyslal, zeby sugerowac ze ja taka jestem!! a to on mi pokasowal przyjacilki mowiac albo one albo ja... mam dosc.... oszalejej normalnie....s ptokac sie z emna nie ma czasu, ale wpierac mi jakies idiotyzmy to tak... oszalejje... oszaleje...

Gość szczur z kanału
zamiast oszaleć radzę pójść po rozum do głowy i do kurwy ciężkiej ZOSTAWIĆ TEGO ŚWIRA nim wylądujesz na intensywnej terapii

Gość Wryta normalnie
oszalalalm....oszaalam... normalnie.... oszalalam.

Gość szczur z kanału
tak zapytam, nie żebym był jakoś szczególnie ciekawy... szacunek raczej nie znasz takiego słówka he? :classic_cool:

Gość Wryta normalnie
znam.... tylko on nie zna... ja peirdziele... czuje sie taka ...rozwalona.... przez ten link... w ogole jak on smie?! wyzywa mnie tak czesto jak sie mowi misiu pysiut itp, ciagle mwoi, ze spedzamy czasu za duzo, bo nie ma kiedy grac, i on mi mowi, ze ja go trzymam pod pantoflem, ze go szkole/1?1?1?!?!??1?1/1?/1/1/1?/

Gość dcdff
szczurowi chodzilo o szacunek do SIEBIE. masz pierdolnietego faceta, pobadz znim jeszcze troche to na dzien dobry z piesci w ryja bedziesz dostawac.moze ci to potrzebne zeby zrozumiec... ;/

Gość ddaman
Ile macie lat? :]

Gość Wryta normalnie
Wiem, o jaki szacunek chodizlo... 22 jestem tak wkurwiona, ze az mnie nosi;/

Gość mam tak samo jak ty 18
ja mam tak samo od paru lat...nie zmnieni się...nawet nie masz co liczyc na to