Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamba 55

Takie sobie pytanko

Polecane posty

Gość Mamba 55

Sprobuje sie strescic, z jakim efektem -zobaczymy ;) Otoz tak... To moj drugi miesiac na tabletkach... W pierwszym miesiacu mialam atak opryszczki plciowej-wiec antybiotyk, tabletki i masci przeciwbolowe... Ale zadnego ryzyka zmniejszenia dzialania tabsow, bo przy opryszczce to i tak abstynencja seksualna wskazana ;) W trzecim tygodniu zapomnialam wziasc tabletke-wzielam ja dopiero po 14 godzinach, po czy mnie robilam przerwy miedzy blistrami i zaczelam drugie opakowanie... Przy 8 tabletce, dwudniowa biegunka... Wiec licze dwie tabletki drugiego tygodnia sie nie wchlonily i znowu tygodniowe ogumienie ;) Dzis mija tydzien i chcialabym wiedziec czy po takich wyczynach i zawirowaniach losu - ;-) - moge wreszcie wspolzyc do konca? Jak myslicie? Ja troche sie boje :( Jutro przyjezdza do mnie facet a ja chcialabym zrezygnowac wreszcie z gumki :(

Gość Mamba 55
Up up

Gość fhgjhjkk
kochana na ulotce pisze że trzeba przez 7 dni się zabezpieczać dodatkowo ;) a później nie ma przeszkód (bynajmniej na mojej tak pisze) Tymbardziej że tabletki nie są sobie równe musisz przeczytać ulotke ;)

Gość Mamba 55
Tak, jest mowa o 7 dniach... Ale czy 7 dni wystarczy po takiej dawce lekow, nerwow i stresu, ktore mialam w ostatnich tygodniach?