Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ircia89

Czy to zdrada?

Polecane posty

Gość Obiektywna1234
ircia89 uważasz go za idealnego? Hmm...jeżeli żona wyrzuciła go z domu, On się do Ciebie przystawiał, szeptał, żeby to zostało między wami to On nie może byc idealny!!!!! Gdyby coś do Ciebie czuł nie ukrywał by tego przed innymi, a tutaj czarno na białym widać, że chciał się tylko zabawić Twoim kosztem

Gość w objeciach systemu bez szans
Witam, jestem studentka inf. 2 lata temu zakumplowałam sie z kolega o 10 lat starszym świetnie nam sie rozmawiai przyszlo ze sie w nim zabujałam lecz nie robilam nic w tym kierunku gdyz jest on zonaty od 3 lat. JUZ ZROBILAS ZAKOCHUJAC SIE W NIM ;] POZA TYM JA NIE WIDZE W NIM KOLEGI TYLKO POTENCJALNEGO KOCHANKA :] Zdarza sie ze smsujemy do siebie. Żona wyrzucila go z domu z powodu jego pracy gdzyz wraca pozno z trasy i mieszka u rodzicow kolo mnie. ZAPEWNE TO NIEROB, WRACAL DO DOMU W NICZYM NIE POMAGAL, PEWNIE CHLAL, BO KIEROWCY ZA KOLNIERZ NIE WYLEWAJA. SMS? A MOZE ZONA PRZECZYTALA TE WASZE SLODKIE PRZYJACIELSKIE SMS ;] Gdy sie widujemy i jedzie samochodem to przez szybe wysyla do mnie calusy. JEST ZONATY A ZACHOWUJE SIE JAK PODLOTEK?! Pewnego razu pod pretekstem zepsutego komputera przyszedl wieczorem do mnie i przyniosl po piwie i po jakims czasie zaczal mnie dotykac az zaczal mnie calowac namietnie nie doszło do zadnego stsunku. ON CIE NIE SZANUJE, INACZEJ BY NAJPIERW Z TOBA POROZMAWIAL O SWOIM ROZWODZIE ITP. WYJASNIL WATPLIWOSCI ITP. A NIE OD RAZU LECIAL W RAMIONA INNEJ Czy to są początki zdrady, czy poprosu on chce zaspokic i podniecic siebie tylko? DLA MNIE TO JEDNO I TO SAMO! MA ZONE - JESLI CHCE DYMAC KOCHANKE TO TO ZDRADA ;] PODNIECIC SIEBIE HMM, ZAPEWNE MA NIE TYLKO CIEBIE :) Po tym co sie stało dalej sie zachowuje jak gdyby nigdy nic. I TU PIES POGRZEBANY, DLA NIEGO TO NIC NIE ZNACZY I NIE BEDZIE ZNACZYC, JESTES DLA NIEGO ZA MLODA, PO DRUGIE NIE WIADOMO JAKIE MA RELACJE Z ZONA, MOZE TO CHWILOWY KRYZYS, A POZNIEJ TO TY BEDZIESZ TA NAJGORSZA

A jak mu powiedziałam te słowa: "szkoda że sie wczesniej nie znalismy" to on odwtedy był za wszesnie"

W cale nie chla to ze jeszczi w trasy i jest kierowca nie znaczy ze pije. Pozatym z ojcem maja firme transportowa.

Ircia, dziecko drogie:) facet szuka chetnej i naiwnej panienki do lozka. Po Twoich postach dwidac, ze dobrze trafil:) Jak chcesz zostac kochanka to droga wolna, ale zastanow sie czy naprawde warto zeszmacic sie dla jakiegos faceta.

Gość @@@@@@@@@@@@@@!!!!!!!!!!!
a może się ze mną bzykniesz , to przecież nie zdrada!!! odczep się od żonatych , dzięki takim jak ty jest wiele rozwodów , zapamiętaj - mieczem wojujesz od miecza giniesz, no chyba że masz cieczkę

przykro mi ale ........chyba masz klapki na oczach...wmawiasz sobie coś czego między wami pewnie nie ma ,a On.........hmm pewnie ma braki i tyle..

Gość ... taka jakaś...
yyy .. kiedy poznałam chłopaka z którym teraz jestem ..on miała już dziewczynę.. była ładna .. miała blond włosy .. i jasne oczy.. niby się dogadywali .. i ooo .. ale ja najpierw miałam jakieś wąty do niego.. .. a on nic.. miała wyrypaneee.. w końcu z nią zerwał,,, i nie chciał powiedzieć dlaczego.. i tak jakoś wyszło .. że zerwał z nią dla mnie.. ale jajcaa. to raczej nie była zdrada.. ale na pierwszej randce.. on mnie też obmacywał.. i to nie tylko po cyckach... haha później pisaliśmy do późna sms - y. .. i w końcu zadzwonił.. z tekstem . . masz tam jakiegoś chłopaka.? (mówiąc to się jąkał) a ja na to że nie.. ostatnio pogoniłam jednego.. a on do mnie.. kurwa.. bo ja się wstydzę.. i w końcu wydukał.. będziesz ze mną chodzić.?? a ja od razu powiedziałam tak... i ooo . ...to tyle... 33