Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania94Ania94B

Jaka fryzura na wesele brata?

Polecane posty

Gość Ania94Ania94B

Potrzebuję fajnej delikatnej fryzury na wesele brata. Mam włosy prawie do pasa (jakies 15 cme od pasa), ciemny brąz. Myslalam o lokach? Apropos makijazu to nie wiem czy w ogole sie malowac? Jak myslicie? Jaka fryzure polecacie? Slub brata w lipcu.

Gość chinota
jeżeli masz naście lat to zrób sobie fryzurę w miarę naturalną a nie jakieś sztuczne koki. Makijaż jest zawsze potrzebny bo inaczej będziesz się świecić na zdjęciach, inaczej się wygląda z makijażem. Najlepiej żeby był niewidoczny (naturalny) czyli delikatny podkład, tusz to rzęs, to podstawa. Może poproś kogoś żeby ci zrobił jeśli nie masz doświadczenia?

Gość Ania94Ania94B
Mam 16 lat, sukienke mam fioletowa i matowe fioletowe szpilki. Wszystko wyglada razem naprawde uroczo. Nie chce sie wlasnie chyba malowac ale jesli trzeba to umiem. Tylko jest jedna sprawa moja skora niestety nie moze miec zadnych podkladow.

Gość chinota
Dlaczego nie? To przynajmniej nałóż krem matujący żeby się nie świecić i pomaluj oczy. Nie rób sobie full makijażu typu róż do policzków, mocno pomalowane oczy bo będziesz wyglądać staro. Tzn. wszystkiego bardzo mało i delikatnie, żeby wyglądać dziewczęco.

Gość Ania94Ania94B
A moze zrobie tym kremem matujacym, pomaluje rzesy i troszke policzki pudrem w kulkach brazujacym? Co o tym myslisz? Dzieki.

Gość chinota
Myślę że ok. Wiesz jak masz małe doświadczenie z malowaniem się to spróbuj najpierw kilka razy (za dnia bo wieczorem nie widać wszystkiego) ewentualnie popros o pomoc koleżankę która potrafi się malować. Jeżeli masz kulki brązujące to uważaj żeby nie były za ciemne. Lepiej za mało niż za dużo ! Makijaż powinien być niewidoczny żeby ładnie wyglądał. żeby nie było go widać, tylko się wydaje że buzia tak ładnie wygląda ;)

Gość tylko nie daj sobie
zrobic takich sztucznych klejacych lokow bo wygladaja fuj :P