Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość floweeerr

Co z nim?

Polecane posty

Gość floweeerr

Witam! Przedstawię dosyć krótko moją sytuację i przejdę do sedna sprawy. Około rok temu czesto mijalam sie z chlopakiem, raz sie do mnie usmiechnal, raz powiedzial czesc (ale nie odpowiedzialam, mialam sluchawki w uszach, on powiedzial to czesc bedac doslownie na wysokosci mojego ramienia). Często mi się przyglądał, przypatrywał, będąc przede mną nawet odwracał. A ze mieszka niedaleko mnie, zdobylam jakos nr i napisałam. On od razu powiedzial, ze moglismy sie wczesniej poznac, ze mial zagadac, ale jakos nie zagadal, ze nie wyszlo.. od tamtej pory zawsze usmiech, czesc z daleka no i to wgapianie..:) ja na poczatku w sumie do niego tylko pisalam, potem on juz sie osmielil, a nawet zaproponowal spacer.. Jednak.. nie umowilismy sie konkretnie i od tamtej pory byla jeszcze jedna rozmowa, w ktorej napisal, ze teraz jest zapracowany bardzo i nie ma na nic czasu, ze nawet na gg bywa zadko.. widywalismy sie czasem, on speszony, zawsze telefon w dloni. Za pierwszym razem wymusilam w sumie rozmowe, na niego czekając. Kolejnym razem nawiazal znow do spaceru, ze mielismy isc, ale znowu jakos nie wyszlo..A widzac mnie wystrojana z daleka usmiech i od razu oo ale laska.. Niestety od tamtej pory cisza na gg.. I co o tym wszystkim myslec? O jego zachownaniu? on się mnie boi, wstydzi? odezwac sie sama, czy olac sprawe? dodam, ze chlopak obraca sie tylko w towarzystwie kolegow, nigdy nie widzialam go z dziewczyna, a dosyc czesto go widywalam, przez wiele lat..