Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znaleion e na necie

przed wyborami!!!!!!

Polecane posty

Gość znaleion e na necie

Kampania przedwyborcza Bronisław Stefanowicz Komorowskij Moja głowa taaaka duża, moje myśli taaakie śliczne, moje słowa są jak burza, me spojrzenia błyskawiczne. Moja żona taaaka tęga, moja () taaaka długa, moje życie jest jak wstęga, moje motto to zasługa. Mój żołądek taaaki byczy, moja pamięć taaakie sito, moich zasług nikt nie zliczy, moja żądza to koryto. :classic_cool: 🖐️

Gość znaleion e na necie
Spiskowe teorie mówi świnia do świni w kojcu: - wiesz dlaczego tak nas dobrze karmią? bo, za niedługo nas ubiją i zrobią z nas kiełbasy eeee opowiadasz teorie spiskowe

Gość znaleion e na necie
T.U.S.K T.U.S.K Tragiczny Upadek Skorumpowanych Kolesi

Gość meszugene
ojej, jakie pyszniutkie moherowe dowcipy :o brzuch mi penknoł 😴 nie sil sie gnomie z pis na żart bo kazdy wie, ze mohery sa ponurymi jątrzycielami

Gość znaleion e na necie
Przezorny zawsze ubezpieczony Zagląda lekarz położnik przez lupę niemowlęciu między nogi i mówi: Na wszelki wypadek dajcie mu Jan Maria

Gość znaleion e na necie
OPUDROWANY PAJAC !!! nIC DODAĆ Rudy lisek RudyCudakToPolitycznyTrup. Ryże włosy, puste słowa, Spuchła twarz bazyliszkowa Wytrzesz oczu nieprzeciętny By faflunić zawsze chętny. Cud miał jak w Irlandii zrobić Lecz wziął puszkę, by zarobić Bo gdy w głowie samo siano Gdzie nie poszedł, go wyśmiano! Ciągle chamski, wredny, spięty, Ciągle szczeka bez zachęty Kraj obraża, prezydenta, Świat takiego nie pamięta! Nie ma planu do rządzenia, Lecz ma chętkę do siedzenia, Rządom swoim nie chce sprostać, Samym Bogiem chce już zostać. Służba zdrowia czy górnicy, Każdy żal ma na ulicy, Wiosną każdy będzie skory Zagłosować na Kaczory. I prezydent mu pomaga, Widząc, że Tusk to łamaga, niedołężny, snobistyczny, wręcz IMPOTENT POLITYCZNY Fraszka na Donka. Poeta z neta 2008.01.27 21:06 Pewien fircyk-bez krępacji, Cud obiecał całej nacji. Trafnie uznał lud to kupi! Lud naiwny, ciemny, głupi. No i młodzież uwierzyła, Do urn wartko podążyła. I we Wronkach i w Pułtusku, Dali głos Donaldu Tusku. No nareszcie jest nadzieja! Naród wybrał czarodzieja. Media wielce mu pomogły Nawet Doda wzniosła modły. To co najpierw obiecywał, Po wyborach odwoływał. Toż to kawał hipokryty, Rude włosy, wzrok kosmity. Serki, jabłka podrożały A indeksy pospadały! No i w końcu stał się cud; Czary mary mamy smród!

Gość znaleion e na necie
Życie to poezja... Gdy do wyborów zadzwoni dzwonek Pierwszy się stawi nasz dzielny donek A po nim wyruszy kandydatów zgraja Ta sama, co to już przywykła Z wyborców biednych robić sobie jaja. W pierwszym szeregu staną kaczory Gulgotać będą jak dwa indory, To o korupcji u szczytów władzy to znów o Ruskich co straszą gazem. Także marszałek Sejmu Wielkiego chciałby być Prezydentem Państwa Polskiego. Po cichu marzy i kombinuje, kto też go poprze, a kto opluje . Wszak Komorowski godne nazwisko a do wyborów już bardzo blisko, skąd w takim razie wziąć elektorat, który by poparł go w tych wyborach? Za Komorowskim Gronkiewicz Hanka chciała by się znaleźć w wyborczych szrankach, lecz czy Warszawka oraz lud cały docenią jej dotychczasowe zasługi, na wielkim solidarnościowym polu chwały. Czerwoni także nagle sobie przypomnieli, że kiedyś takiego Cimoszkę mięli. Znany był kiedyś, bo był premierem i teraz mało już kto pamięta, jak skończył marnie i długo był zerem. On jest przystojny i elokwentny, dla bełkocących prawicowców to kontrkandydat ponadprzeciętny. Pewne elity mają innego kandydata, był już premierem przez cztery lata. Prof. Buzek, chłop bardzo znany, mogą na niego zagłosować mądre elity a także inne wszelkie barany. Lecz czy on uzyska głosy kleru naszego, wszak się wywodzi z kościoła Ewangelicko-Augsburskiego, a kto w tym kraju o zaszczyty się pokusi ze zdaniem kościoła liczyć się musi. Patrzę na grono i kogoś mi brakuje, a przecież wielu Jego typuje, na czarnego konia tych wielkich zawodów przystojny, bystry i ma paszporty dwojga narodów. Radek Sikorski wszystkim jest znany i nawet chyba trochę lubiany, więc kiedy ujrzycie go na bilbordzie przyjrzyjcie się dobrze tej poczciwej twarzy i o normalnym kraju niech każdy pomarzy. Chętnych do tronu jest jeszcze wielu, można powiedzieć, że cała zgraja, nie będę jednak ich tu wymieniał, bo to by były zbyt wielkie jaja.

Gość znaleion e na necie
" Tak będzie wyglądał koniec świata... W 2015 roku Rosja zacznie się zapadać.Będzie to spowodowane gigantyczną dziurą jaka powstała po wypompowaniu ropy naftowej i gazu.Żeby dalej się teren nie zapadał ruscy wytną tajgę ,drzew użyją jako stempli do podparcia terenu.Ale tajgi będzie brakowało więc Rosjanie zaczną podbierać Chińczykom bambus ,na granicy zacznie dochodzić do starć i potyczek. W kilka miesięcy konflikt przerodzi się w pierwszą wojnę o bambus. Po stronie Rosjan opowiedzą się Amerykanie, od kryzysu z 2009 r są winni Chinom 100 biliardów dolarów.Niestety marins USA nie mogą dotrzeć na teren wojenny bo Chiński komornik za długi zaplombował okręty desantowe i lotniskowce. Ale USA mają jeszcze w Iraku 2 miliony żołnierz na misji pokojowo-stabilizacyjnej ,którzy po chińskiej prowokacji dostają rozkaz atakowania IRAKU. Wybucha nowa wojna USA-IRAK. Tym czasem rosjanie zaczynają przegrywać z chinami , brakuje amunicji bo na 1 żołnierza rosji przypada 700 żołnierzy chin . Rosja decyduje się użyć tajnej broni ch/B 2011 . Ruska rakieta z głowicami chemiczno-biologicznymi która miała spaść na pekin błądzi i eksploduje nad nowym-yorkiem. W new-yorku po eksplozji ludzie zamieniają się w zombi i zagryzają nawzajem . Teraz to już nikt nie wie o co chodzi i kto kogo za co zaatakował.Świat staje przed totalną zagładą .Tak właśnie skończy się ten świat ,tylko że w moją wizję nikt nie wierzy ."

Gość znaleion e na necie
Rudy lis Rudy lis, lisek chytrusek Taki jest nasz Donald Tusek. Superleń, nierób skończony Podobno nigdy nie bił żony? Marzy mu się prezydentura Ze swoją głową jest ciągle w chmurach. Nigdy nie wie o co chodzi Lecz POpapranym dalej przewodzi. Słońce kaszub, kaszubski burek Fizjonomia jak kiszony ogórek Donald to kaczka, trochę kopnięta Bo z oryginałów tylko zerżnięta. Problemów Polski nigdy nie dopnie A niech tę kaczkę gęś kopnie.