Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klaudia1239

Uczuciowa rozterka

Polecane posty

Jestem z chłopakiem 4 miesiące, układa nam się nie powiem że nie. Jest ode mnie o 2 lata młodszy ja mam 19, nie wiem czy problem cały tkwi w tym ze jest własnie nie wszyscy moze w jego wieku robia takjak on i to doceniam! stara sie, wszystko jest aż z przesada słodkie i miłe..Ja ażtaknie pokazuje mumoze swoich uczuć co moze jest i złe ale czuje do niego to samo co on do mnie!jest za mna strasznie a ja czasem mam lekki dystans jest chorobliwie zazdrosny jak wiekszosc facetów ale ja juz jestem zmeczona tym wszystkim, traktuje mnie jak swoja ksiezniczke nie pozwoli mi odejsca ja..własnie ja chyba potrzebuje przerwy. Nie jestem typem jakiejś aroganckiej czy agresywnej nastolatki, ktora zmienia facetow bo pierwszy raz sie trak zakochalam i poswiecilam komus ale patrze juz na przyszłość. I tez nie chce sobie pozwolic na to aby ktoś kogo kocham sterowal każdym elementem mojego zycia, naprawde duzo poświeciłam dla tego zwiazku i zmienilam swoje dotychczasowe zycie, ale ostatnim czasem czuje ze sie dusze.. brakuje mi wolnosci kiedy juz z nim o tym rozmawiam zawsze padaja słowa ze mnie kocha,że nie poradzi sobie beze mnie ze nie pozwoli mi odejść,a ja nie chce krzywdzić ani jego bedac z nim ani tez zrywajac.. Chciałabym wyjechac na miesiac na wakacje szukam rowniez pracy bo chcialabym spedzic z nim cale 2miesiacebedac blisko niego tak samo zbytnio mnie nie chce puscić bo..wszyscy beda sie patrzec i moze podrywac mnie.. ;/ Czy myslicie ze taka przerwa cos by dała czy tylko pogorszy sprawe?

Gość dziecko stracone ;(
to sa 4miesiace dopiero teraz powoli zacznie normalnie sie zachowywac moze zazdrosny bedzie ale przyzwyczajenie zmieni jego nastawienie do Ciebie pamietaj ze on Cie kocha nie rań go

Gość pkliopk
nie martw się, za 6 miesięcy już nie bedzie taki słodki :D