Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bebe007

moj facet pow ze sex z jego ex byl boski, aja nie wiem jak sprawic satysf mu

Polecane posty

Gość bebe007
tzn to ze ma zamkniete oczy zamiast na mnie patrzec - myslalam ze goascie to wzrokowcy - to niekoniecznie znaczy ze mnie nie pozada? albo ze mysli o innych? czy tej nimfomance z psychiatryka od dragow??? co? to powiedz mi jak on mnie dluzej piesci i caluje to traci pasje, i mu ze tak owiem penis wiotczeje. czemu? co ze mna jest nie tak? jest mi przez to przykro. tak sie stalo ostatnio. po prostu go to nie kreci, a ja nie umiem sie bez tego rozluznic do sexu. ale jednoczen=snie nie potrafie sie podneicic do sexu jesli widze ze to co robimy nie podnieca go... :( i bledne kolo sie zamyka

ależ Ty się zaangażowałaś.. możliwe, że mu wiotczeje, bo nie ma takiego seksu jaki go podnieca.. ale to nie jest Twoja wina.. przestań się za to obwiniać.. ile ten facet ma lat?

Gość bebe007
30, i 5 nimfomanek . plus mozliwe ze dodatkowe przygody ale tego nie wiem nigdy sie nie przyznal ze robic to bez zwiazku...

Gość bebe007
no ale co z tym patrzeniem na mnie? mozesz sie w to :) zaglebic ?:) no ale ja nie chce miec sexu jesli to go nie podnieca, to co mam zrobic, skoro mnie nie podnieca inny sex, albo raczej nie jestem gotowa? naprawde, nie jestem egositka, ale nie jestem gotowa i musi byc powoli. no to zadna rzyjemnosc jak jestes z kims kogo nie podnieca to co robicie. jak mam sie nioe obwiniac? po prostu brak jego podniecenia -> brak mojego wzrostu podneicenia -> bspadek mojej aktywnosci... -> spadek jego podneicenia bardziej...

Gość onaaaaa111
Co do dobrej kochanki, dlaczego od raz obstawiacie ze laska nia nie jest?? ;] ja osobiscie tez tak mialam (moze nie na poczatku, bo po 1 razie po jakims czasie jak sie rozstalam z chlopakiem to mnie obsmarowal ze teraz znalazl kobiete dojrzalsza :D ktora nie ma zadnych zahamowan itp. potem byli inni.. (fakt faktem zawsze zalepialam luke ich nieudolnych kobiet ) np. byl seks , ale nie bylo nigdy orala itp. a ja nie mialam przed tym zahamowan :) wiec uwazali mnie za super kochanke, poza tym lubie dominowac itp. seks codziennie itp. i takze mialam taka sytuacje jak poprzedniczka, ze byli wspominali seks ze mna.. :) bycia super kochanka czlowiek uczy sie cale zycie :) a facet to wbrew pozorom malo skomplikowana forma zycia, moj ma juz 27l a takie samo zachowanie niekiedy jak nastolatkowie :D przyjezdzam do niego po 3dniowym rozstaniu (razem mieszkamy) od rodziny to usiedlismy na przeciwko siebie a ten do mnie "no i juz mi stoi" hehehe :) takie poczucie pozadania jest naprawde mile :)

Gość onaaaaa111
a ja nienawidze jak jestem w okolicach jego "narzadow" :P i on sie tak gapi.. no to jest po prostu deprymujace, wiec nie wiem, moze lepiej ze twoj sie nie patrzy, bo mnie to denerwuje i kaze mu zamykac oczy, ale on i tak nie slucha i robi swoje :D

dlaczego patrzymy? bo lubimy? bo jesteśmy wzrokowcami? bo dodatkowo to nas podnieca? dobra gospodyni lubi patrzeć jak goście ze smakiem jedzą jej obiad. ja lubię patrzeć jak dziewczyna "ze smakiem" zajmuje się moim ptakiem :D

Gość bebe007
no wlasnie, tez tak myslalam, to zcemu on sie nie patrzy :( tylk se mysli

Jka mi mój by tak powiedział to by klamke pocałował...nie pozwalaj mu zeby takie relacje Ci zdawał co robił ze swoją ex bo na pewno Cie to boli przeciez..a poza tym to jest brak szacunku dla Ciebie