Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość flolika25

Gdy zalewa nas pot............jakie macie sposoby na te upaly?

Polecane posty

Gość flolika25

Zaczely sie upaly i czlowiek zaczal sie od razu intensywniej pocic. juz nie wiem jak sobie z tym poradzic (w pracy brak klimatyzacji). uzywam antidrala i normalnego antyperspirantu o ile na paszki to pomaga gorzej z innymi czesciami ciala. zwlaszcza twarz i plecy. sa jakies tabletki "antyperspiracyjne" ale czy one wogole pomagaja?

Gość bnvcnvc
no ja tak sie na szczescie nie poce to domena facetow :)

Gość czemu ludzie
nie rozumieja ze pot to cos normalnego i ze cialo musi sie pocic zeby zchowac odpowiednia temp o ile twoj pot nie smierdzi to mysle ze antyperspirant starczy a twarz po wejsciu do pracy umyj

Gość ja slyszalam ze picie
szałwi pomaga i mam zamiar spróbować bo pdczas tych upałów leje się ze mnie :o W pracy okropnie gorąco,brak klimatyzacji a mnie aż słabi i cała jestem mokra. Nawet nie rozpuszam włosów bo mam mokre po chwili :o

Gość hej ja coś wiemmmmmmmm
tez znam ten bol :(((( antidral pomagal mi na pachy, ale w sumie pod pachami nie poce sie az tak bardzo :( za to na plecach mam masakre moj pot nie smierdzi,ale mokre ubrania nie wygladaja estetycznie :(

Gość marynazwawki
mam to samo. mój sposób to opaska na włosy na co dzień, luźne spodnie i koszulki na ramiączkach. do tego zawsze w torebce dezodorant i zimna zamrożona nocą woda w "spryskiwaczu" i oczywiście chusteczki mokre, którymi mogę się przemyć:) nic nie pomoże. a jeśli w pracy nie masz klimy to serdecznie polecam przejść się do supermarketu i kupić wiatraczek- super sprawa:)

Gość nbhcgxtrxrxcxy
a piczki wam sie nie pieką?

Gość nic na to nie poradzicie
to normalne. Ja się pocębardzo, bardzo mało, tylko pod pachami. Zaczęłam niedawno, do 23. roku życia nigdy nigdzie, nawet po maratonie aerobiku nie miałam żadnej plamki:D a z ludzi się lało. Ale pocenie się nie jest tragiczne. To normalne!

Gość loose
szybki prysznic z lawendowym żele pod prysznic evy i od razu stawia na nogi.

Gość flolika25
dzisiaj w aptece kupilam sobie perspi block, mam nadzieje ze cos pomoze......poluje jeszcze na antyperspirant z iwostinu ,szukam jakiegos, ktory faktycznie bedzie maskowal nie za mily zapach potu, a dziwne bo po antidralu paszki mi sie zbytnio nie poca ale niestety troszke smierdza, mimo porannego prysznica i uzywania antyperspirantu. Staram sie do pracy ubierac przewiewne, bawelniane ubranie. Jednak co mnie najbardziej meczy to mega spocone plecy i doslownie pot lejacy sie z twarzy:/. Wiem ze pocenie sie zwlaszcza w taka pogode jest czyms normalnym, ale normalne nie jest nadmierne wydzielanie potu.