Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalosne do granic

BRAK SLOW - CHORA SYTUACJA :/

Polecane posty

Gość zalosne do granic

Nie biore tabletek anty z przyczyn mi niezaleznych, no wiec pozostaja w sumie prezerwatywy itp. w maju bylam chora, przechodzilam zapalenie pecherza, wiec seksu z moim facetem nie uprawialismy, tylko po prostu chodzilismy grzecznie spac :) niestety to sie dzialo przed dniami plodnymi, a wiadomo jak kto jest z kobietami, hormony wtedy buzuja itp. no i jeszcze kilka dni pozniej mowilam do swojego, ze teraz nie, bo mam/bede miec owulacje i w ogole.. (no i tej samej nocy co mu tak powiedzialam, ze sie zle czuje jeszcze i ta owulka) to.. chyba w pol snie sie zaczelam do niego dobierac (a ten sobie pomyslal, ze dzien to dzien i ze skoro jest po 00, gdzies 2-3w nocy to juz mozna.. :( no i zrobilismy to bez zabezpieczenia, ja ponoc po tym fakcie od razu poszlam spac bez zadnego slowa (a ja ciagle "po" gadam jak najeta) a tutaj po prostu odwrocilam sie i zasnelam, ja tego za bardzo nie pamietam no i przypuszczam ze jestem w ciazy, (on raczej mi nie wkreca, ze tego nie bylo) kurde no :( czy ktoras z was tak miala? przeciez to nienormalne zeby miec taka wpadke, 1 raz cos takiego mi sie zdarzylo ;/ ale zeby kobieta nie kontrolowala sie nawet jak ma dni plodne?

Gość lalalalalalalalalalalala
Nie, ja tak nie miałam, ale skoro nie było gumki to zajście w ciążę jest możliwe. Zrób test i się przekonasz. Ja objawów ciążowych nie miałam do chyba 10 tc.

Gość dokladnie brak słow
marne prowo

Gość bomba_bomba
Ja też wpadłam , ale miałam troszkę inną sytuację. Byłam bardzo zapracopwana , a po powrocie z zagranicy zaczęły mi sie plamienia przedmiesiączkowe. Więc w którymś cyklu dostałam tego plamienia i byłam pewna , ze to już okres.... I kochaliśmy się bez zabezpieczenia. Ja później zaczęłam przeliczać dni i okazło się , ze kochaliśmy się dokładnie w dzień OWULACJI :) To krwawienie było krwawieniem owulacyjnym a nie przedmiesiączkowym. Także nasz organizm potrafi płatać figle.... Byłam w ciąży i nie wiedziałam , ze będę aż tak szczęśliwa, jednak poroniłam:( Autorko nie przejmuj się, bedzie ok...

Gość zalosne do granic
to nie jest prowokacja, no coz zobaczymy co bedzie, ale @ nie mam, wiec nie licze na cud..

Gość fajnanickusia
prowo bo to tak jakbys byla nacpana jak seks uprawialas niby byl a ty nie pamietasz bo spalas :) dobre...albo chcesz przytlumic poczucie winy ze to twoja wina a nie faceta :) zrob test i nie panikuj

Gość Malinowa_mammba
Ale w czym masz problem? Nie masz okresu - robisz test i po sprawie. Jak kobiety lubia sobie komplikowac zycie :o

Gość ja moze nie w owulacje
ale zdaza mi sie tak w nocy czesto, nie tak ze w ogole nie pamietam, bo pamietam, ale jakby przez mgle ;)