Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ,,Paulaaa . . .

Jak poderwać starszego chłopaka .?

Polecane posty

Gość ,,Paulaaa . . .

podoba mi się starszy chłopaka.. jest śliczny i z charakteru zaj**isty.. ale dzieli nas różnica wieku,, Jezuuuu a on mi się tak podoba,,, ale wiem dobrze że nie mam u niego żadnych szans,,, więc z nim nie rozmawiam.,, teraz go nie widuję.. i ch*j.. noo... moja siostra chodzi z jego bratem,, i ona chce mi załatwić randkę w ciemno z nim, ale jak bym miała zostać sam na sam .. z nim.. to bym chyba j**ła... a teraz najgorsze .. bo on mi się podoba. od nie powiem ilu lat,, k**waa... a się mówi Stara miłość nie rdzewieje .... ojjjj tak .. nie rdzewieje.. ; )) ludziee jak możecie to pomóżcie... pliss,,, już sama nie wiem co robić.... łeeee

Chyba jeszcze n ie dojrzałaś do do spotkania z tym czy z jakimkolwiek chlopakiem....skoro masz takie problemy. Ale życzę sukcesów...i więcej śmiałości.

Gość alicja z krainy zombie
laska więcej odwagi . jak go znasz ,a on ciebie to może coś z tego wyjdzie wielu chłopaków nie lubi jak dziewczyna się narzuca ,więc posłuchaj swojej siostry , jak ona chodzi z jego bratem to razem mogą coś wykombinować nie bądź skryta lub coś takiego bo chłopak pomyśli że jesteś nieśmiała i nudna . staraj się być zabawna to zawsze działa życzę powodzenia na pewno ci się uda wieżę w ciebie pamiętaj całuski ;***

Gość ta niedojrzała
Alicja ma racje odwagi dziewczyno jeżeli ci się podoba to kto wie czy coś z tego nie zaiskrzy powodzenia mała

Gość Alicja ma racje
wieżę w ciebie

Gość Jak poderwać starszego chłopak
tak jak kazdego innego tak jak to robiłaś z młodszymi czy rówieśnikami na intelekt!!!

Gość już sama nie wiem co robić
najpierw idź do szkoły to się przydaje nie tylko przy podrywaniu

Gość wielu chłopaków nie lubi jak
dziewczyna się narzuca równie wielu lubi, oj lubi

Gość dzieli nas różnica wieku
18 masz lat, to nie szkodzi ja 40, oboje więc młodzi

Gość a teraz najgorsze .. bo on mi
się podoba widziałam gorsze rzeczy

Gość jak go znasz ,a on ciebie to
może coś z tego wyjdzie jakby go nie znała to skąd by wiedziała że z charakteru jest zajebisty jak by on jej nie znał to być może już by była jego dziewczyną

Gość zielonoooka
w jakim wieku jestescie?

Z tego co piszesz to sądzę że najlepszym sposobem było pokazanie mu że jesteś "łatwa" do zdobycia. Nie sądzę niestety aby ten starszy facet zbyt wiele oczekiwał od ciebie oczekiwał więc zawróć mu w głowę tym co masz najbardziej widocznego :)

Gość najlepiej
nic nie mów... wystarczy, że pokażesz cycki... sposób twojej wypowiedzi wystraszy każdego :)