Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczony_grab

kobiety w spodniach, getrach itp w takie upały

Polecane posty

Laski ulegają modzie :O te legginsy skórzane i skóropodobne są teraz modne, więc ślepo za tym idą. Też widziałam parę takich dziewczyn wczoraj, upał jak nie wiem, ja ze znajomymi jadę nad jezioro, luźne spodenki i luźna, biała koszulka na ramiączkach, włosy spięte, a tu idzie taka w skórzanych legginsach, wielkich, czarnych szpilach i obcisłej bluzce. Zrobiło mi się słabo :D

Gość what do you want for me
Mnie oslabiaja laski w szpilkach wlasnie :O

sandałki na szpilce są seksowne jak lasia ma ładne stopy to obowiązkowo powinna chodzic w takich szpilkach :)

Gość w rajtach i butach
a ja mam spódnice i rajstopy i do tego pełne buty taka praca

Gość strikemaster
AGNIESZKA Warsz, fajnie jest oskarzać kogoś nie znając go, szczególnie jeśli robi się to anonimowo w Necie, prawda? Sprawa druga, o uwielbieniu nic nie pisałem, co z kolei stawia wątpliwościo, czy jest to spam. "Przewiewne" lniane spodnie to tylko półśrodek. Powinniśmy mieć prawo do POWROTU DO NASZYCH TRADYCYJNYCH STROJÓW. Wy sobie powrót do tradycyjnie damskich spodni wywalczyłyście, dlaczego nam zabraniasz? A ostatnią dygresję pozostawię bez komentaża, świadczy ona o twoim poziomie intelektualnym. Czyli jednak nie bardzo nadajesz sioę na zajmowane stanowisko.

Gość strikemaster
Errata: komentarza.

Gość trutututu
co Wy możecie wiedzieć.... ... są kobietki które nie mają idealnych nóg, wręcz satynowych. Włoski wrastają pod skórę i nie wygląda to zbyt atrakcyjnie (sama z tym walczę), ... a także mamy plagę komarów i pogryzione nogi też nie są fajne.

Autorko, a ja spotkałam się z problemem zupełnie odwrotnym. Nogi mam dość zgrabne, choć wiecznie podrażnione, poobtłukiwane (nigdy nie wiem od czego), czasem również pogryzione przez komary - mimo to noszę spódniczki nad kolano. Noszę też do tego, mimo dorodnego biustu, wydekoltowane bluzki na ramiączkach - w czymkolwiek innym jest mi po prostu za gorąco. No i kończy się to tym, że łapię od czasu do czasu nieprzychylne spojrzenia (co ciekawe, głównie kobiece), co jednak mam głęboko w nosie. Bardzo źle znoszę upały i nie mam zamiaru gotować się w habicie, coby tylko jedna z drugą (jeden z drugim?) łaskawiej na mnie spojrzały.

Gość fddddddddddddddddddddddddd
a ja może nie mam jakiś grubych nóg, bo mam takie normalne, nawet proste i nawet nawet ale mam straszny cellulit. i co, tez mam straszyć innych i zakładać spódnicę? :)

Gość a może ona wychodzi
w lateksowych? fuj ladnie musiala byc spocona :o