Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochamgo

Pomysł na randke z własnym facetem-POMOCY

Polecane posty

Gość kochamgo

Witam. jesteśmy razem dosc dlugo,mieszkamy razem itp. Moj facet cały tydzien dlugo pracuje(własny biznes wiec...) ja tez pracuje. widujemy sie właściwie tylko rano i w weekend,chyba ze znajomi dopomna sie o nasze towarzystwo:( Chciałabym ozywic nasz zwiazek,zaprosic go na randke. Mieszkamy w małej miejscowosci wiec pole do popisu jest ograniczone. Proszę pomóżcie znaleźć jakis sposób na wspólny wieczór.

Gość abrakadabrabec
a moze byc zrobiła randke na balkonie? ugotowała cos lekkiego i pysznego i koło 22 zapaliła świeczki na balkonie, przygotowąłabys stolik i krzesła, nastr, swiece? moze byłaby to niespodzianka. hmm.. mozecie w weekend wybrac sie na piknik, przygotuj piknikowe jedzienie, wezdzie koszyk, kocyk, szampana, truskawki i jedzenie i jedzcie sobie gdzies pod miasto. mozesz zrobic dobra kolacje w fajnym nastroju, swiecie, jedzonko, fajna bielizna hmm?

Gość kochamgo
zadnych pomysłow?

Gość kochamgo
dzieki:) nie mamy balkonu haha:( kolacje juz były,o pikniku myślałam tylko cholera nie ma kiedy.... On lubi szalec na quadzie,moze gdybym sie przemogła i spróbowała z nim? moze go to ucieszyć,zaskoczyć?

Gość abrakadabrabec
pewnie quady sa fajne, mozecie isc na kregle, mozecie pojezdzic na gokartach, mozecie isc na masaz dla dwojga. jest duzo mozliwosci jednak pisałas ze jestescie z niewielkiego miasta wiec nie wiem jakie wy macie mozliwosci tam.

Gość mala miiiii
pomysł z poknikiem bardzo mi sie spodobal :) Zabieram mojego boya jutro na piknik nad wode A co proponujecie przygotowac do jedzenia??

Gość kochamgo
żadnych...ale kręgle są niedaleko:) moze moze. boje sie rutyny:( chciałabym go czyms zaskoczyc. bo w kólko tylko praca i dom i ciągle ci sami znajomi i gadka o niczym.

Gość abrakadabrabec
ja bym na kiknik zabrała: truskawki, szampana lub winko i bita smietanę. do jedzenia zabrałabym: albo bym w domu wczesniej zrobiła sama tortille by kilka zabrac, albo bym zrobiła sałatke gercka i zamkneła w pojemniczku, upiekłabym miesko z kurczaka ale tu jak kto lubi czy udka, czy pałki od udek, czyz piersi kurczaka pokroic i z papryka zrobic szaszłyki. do tego bym zabrała bagietke. a na co masz ochote? jedzenie na piknik musi byc w miare prose. do tego, serwetki, kieliszki dwa, plastikowe sztucce:)

Gość abrakadabrabec
do kochamgo. a jak daleko macie do jakiegos wiekszego miasta? skad jestescie? moze idzcie na rowery i jezdzie gdzies gdzie jeszcze nie byliscie? moze ty mu zrób masaz w domu, teraz jets tyle fajnych lubrykantów:) wypozycz jakis erotyczni film, kup winko, a potem masazyk:)

Gość kochamgo
o rowerach tez myslałam, czyli jednym słowa to musi byc cos czego razem nie robilismy. Zadziała? mamy juz prawie po 30 lat:(

Gość abrakadabrabec
nie no, moze byc to rzecz która juz robiliscie, ale mozesz to ulepszyc, wprowadzic cos innego. co juz razem robiliscie?

Gość kochamgo
kolacje, masaze, spacery,rowery takie tam. mam ochote na szalenstwo!!!!!!!!!! mysle ze on tez.

Gość abrakadabrabec
to skoczcie razem na bunge! zróbcie sobie tatuaze. troszkę cie cie rozumiem, pisesz ze masz ochote na szalenstwo ale tak naprawde wiele dobrych pomysłów negujesz. co ty bys wiec chciała? jestes dosc niezdecydowana.

Gość kochamgo
nie neguje tylko nie wszystko moge zrealizowac. wiec tak naprawde podoba mi sie pomysl z piknikiem,rowery,quad. mam tez na mysli cos zupelnie innego.....i własnie sama nie wiem co:(

Gość abrakadabrabec
A jaki Ty masz pomysł? moze ja z niego skorzystam?

Gość kochamgo
wlasnie nie mam. monotonia zycia mnie dobija. Mój facet duuuuzo pracuje i widze ze jest przemęczony,ale wiem tez ze na pewno chciałby tez cos przezyc innego niz codziennosc.

A pracujecie w weekendy??:) jeśli nie to jeśli masz jakieś pieniążki odłożone możesz wynająć gdzieś domek letniskowy :) zabrać go gdzieś do rodziny na wieś, zarezerwować stolik w jakiejś restauracji.

Gość chinota
a dlaczego ty wymyślasz sposoby na randkę i jak go rozerwać, a on o tobie nie myśli żeby coś dla ciebie wymyślić ciekawego?

Gość kochamgo
chinota....pewnie mysli, tylko dlaczego ja nie moge o niego zadbac? tylko facet musi zaskakiwac?