Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ćwicząca

gdzie mozna kupic tani stanik sportowy?

Polecane posty

Gość ćwicząca

łazilam po sklepach ale sa tak drogie ze szok nie wiecie gdzie moge znalezc w rozsadnej cenie?

Gość gość
Koleżanka (zawodowa trenerka fitness) poleciła mi kilka miesięcy temu markę Gym Hero. Mam od nich świetny biustonosz sportowy, bluzę, która sprawdza się przy bieganiu w chłodniejsze dni, trzy komplety legginsów sportowych. Jedną parę wykorzystuję w codziennych stylizacjach :) Grafika to mistrzostwo świata (kilkadziesiąt osób do tej pory chwaliło). Mam też dwie pary szortów. Przydają się na zmianę (często biegam i jeżdżę na rowerze). Ogólnie mam ciuchy do praktycznie każdej aktywności. Wygodne, dobrze się materiał rozciąga. Nie ma ryzyka zerwania. Jeżeli chodzi o materiał to nawet po intensywnym wysiłku legginsy od nich po praniu wyglądają bardzo dobrze, a to według moich doświadczeń jednak rzadko spotykana sytuacja. Obsługa klienta w sklepie www.gymhero.eu odpowiada na pytania natychmiast. Problemów z czasem wysyłki absolutnie brak. Polecam :P Na 100% będziesz zadowolona.

Gość gość
Na stronie esportshoppl mają super staniki sportowe w naprawdę dobrej cenie!Mam dwa i bardzo sobie chwalę;)

Gość Kasia773
Najważniejsze żeby stanik dobrze podtrzymywał Ci biust, to pierwsza sprawa przy wyborze odpowiedniego stanika sportowego. Ja przerobiłam wiele różnych staników, tych od topowych sportowych marek jak i tych z niższej półki, ale zdecydowanie najlepiej sprawdzają mi się te ze strony https://outhorn.com/

Gość armelia
Nie warto jest kupować taniego stanika sportowego. Taki stanik będzie wykonany na bank z cienkiego materiału. nie będzie dobrze podtrzymywał biustu. I co najgorsze moze prześwitywac. Sama mam dośc spory biust, tak wiec zwracam uwagę na to co kupuję.Wolę mieć 2 dobre staniki niż 10 kiepskich. W poszukiwaniu proponowałabym zajrzeć sobie tutaj: https://www.smmash.pl/crosswear W sklepie mają sporo dobrych jakosciowo ciuchów. Również i staniki.