Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rajtek wróccc

Czy takie coś policjanci mogli mi zrobić czy nie?

Polecane posty

Gość rajtek wróccc

poszlam rano do sklepu i zostawiłam pieska przed wejsciem (przywiązanego , w cieniu! żeby nie było) weszłam tylko na chwilkę no dosłownie 4 minuty, kupiłam 3 rzreczy i wyszłam a tam....nie ma psa!!!!!!!! ukradli mi mojego pieska ;( chodziłam w tym upale 2 godziny i szukałam, nie poszłam do szkoły, dzwoniłam do rodziców, w koncu poszłam na policję po tym jak słyszałam że może jakiś Chińczyk porwał mojego psa na mięso albo inny zbok nie wiem w jakich celach ;(((( poszłam na policji i mówię jak wyglądał że to mój piesio a mudnurowy miał ponurą minę zamiast grzecznie przyjąć zgłoszenie!! nawet nie zapytał o rasę, i płeć sama to mówiłam ,.... a jak wyszłam wydawało mi sie że zasmiał sie do kolegi :/ ;? wiem że może to głupie, ale co jak co , jak nie umieją rozumieć innych ludzi nie powinni isc do policji!!co za nieczuli ludzie ;( własnie drukuje ogloszenia ;( jakby ktoś widział małego pudelka płci męskiej, biały, obcięty na krótko, wabi się Rajtuś ..... proszę o odezwe, podam moj numer telefon u tylko nie dzwonicie dla żartu .

Gość juz go przerobili na kotlety
słyszałem ostatnio ze jest jaks akcja chinczykow i kradna psy takze pomarzyc mozesz juz pewnie sie piecze z niego stek

Gość rajtek wróccc
ostrowiec swietoktrzyski

Gość rajtek wróccc
miejscowosc to Warszawa koło Otwocka

Gość radiowóz na sygnale
rozwieś ogłoszenia, a nie policji dupę zawracasz :o

Gość tam jest powodz
piesek odpłynał :D

Gość to ja Rajtuś
wróce jak przestaniesz mi zakładac te wiesniackie kaftaniki

Gość nie ma cooo
juz chinole go opierdoliły na obiadek

Gość bthgerghewf
z czego sieśmiejecie? ktos ukradł psa. czym to się różni od kradzieży np. roweru? pominę już fakt, że do psa bardziej sie człowiek przywiązuje niż do przedmiotu, ale skoro takie kategorie jak widać dla Was nie istnieją to ok. pies rasowy ma jakąś wartość pieniężną kradzież jak każda inna i policja nie ma prawa tego bagatelizować

Gość victoria victoria>>>!!
dziewczyno,nie trac czasu na tych cymbalow z kafeterii,lec porozwieszac ogloszenia,moze ktos gdzie sjego widzial?zal mi ciebie,sama tez bym rozpaczala gdyby moj pupil sie zgubil

Gość rajtek wróccc
no nieważne że kosztował 1500 zł, bo to nieważne, rodzice mi kupili bo chcieli mieć pewność że nie urośnie, ja żebym chociaż wiedziała że wzioł go ktoś dobry kto kocha zwierzeta ;( ale nie na mieso albo jakis zbok ;(

Gość psy na mięso
„Pies psa nie zje, ale Chińczycy, Koreańczycy i Wietnamczycy owszem. Och, cóż to za radość powielać niewinne stereotypy! Męka dla tych, których stereotypy te obrażają, ale trudno wyjaśnić, dlaczego ktoś, kogo zupełnie nie dotyczą miałby czuć się urażony? Chyba że kryje się w nich straszliwa prawda. Argumenty wspierające jedzenie psów i kotów: 1. Ludzie są biedni i głodni 2. Psy i koty są w tych rejonach traktowane jak warzywa, nie towarzysze 3. „Nikt mi jeszcze nie przedstawił argumentów, dla których NIE powinno się jeść psów lub kotów. 4. Czym różni się konsumpcja psów od zjadania krów, owiec, koni czy królików? 5. Jedzenie psów i kotów jest częścią kultury

Gość psy na mięso
napisala, ze pudel

Gość rajtek wróccc
dlaczego szkoda że nie jork? to był rasowy pudelek ale mały karzełek :( mój rajtunio ;( boje sie że zdycha z pragnienia ;(

Gość rajtek wróccc
czy to możliwe że wyparował po tym jak postawiłam go na 43 stopniowym upale? :classic_cool:

Gość juuuui
sory ze zasmiecam ale sprawdzam emotikony

Gość rajtek wróccc
jakie bestaialstwo ? :( straszne ludzie którzy krzywdzą zwierzeta to potwory ;(