Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja nie mam w co się ubrac

wypuszczacie kota na dwór w taki upał??

Polecane posty

mój właśnie sie na mnie wypiął i wyskoczył przez balkon:O

Gość ladaco
jak by mnie podpiekali tez bym uciekł

Gość fekkai
Wypuszczam bo drapie jak najety okno i jeczy...Ostatnio coraz czesciej woli siedziec w domu w ciagu dnia a wypuszcza sie na noc.Za cholere nie wiem gdzie on lazi po nocy...

Gość colada
ty byś ladaco zeżarł tego kota na surowo i pewnie by i się ani nie odbiło utrapieńcze forumowy :D

Gość czujebol:(
Mojego Rudolfika wczoraj potrącił samochód i już go nie ma :(:(:'(

a mój bryka po dworze i się strasznie drze, jest chhudy nie chce jeść chyba woła kocicy

Gość mon_ika...
Tak puszczam na kilka godzin, jeszcze nie wyszła siedzi na balkonie ale zaraz będzie chciała wyjść.

Gość --kofanaanana--
Do ona13 ---- nie słyszałaś nigdy o kastracji/sterylizacji???? Jak można wypuszczać zwierzaka samopas, później tyle się mnoży bezdomnych kociąt!!!

najlepiej w nocy kocura wypuszczać ale mój poczul chcicę i wyskoczyl przez balkon, potem wytarzał sie w piachu i gdzieś w chuj pobiegł:O przykro mi z powodu Rudolfika ale nie da rady zapanowac nad kocim instynktem, pytanie jak on zniesie upal:O

Gość ladaco
nie jadam kotów bo mi sierść szkodzi

Gość alodówka
zamknij go w lodówce;)

moja pani wychodzi na dwór kiedy chce ...wczoraj jak wróciłam z pracy leżała rozwalona w cieniu jak królowa przed samym wejściem do domu :D ....ale całe do południa zazwyczaj spędza w domu na jej ulubionym fotelu w nocy też łazy nie ma wraca ok 5 na ranem z imprezy i skrobie w okno balkonowe :D

Gość moje kotki szlajaja sie po
dworze od wiosny. przychodza na jedzenie 2 razy dziennie a jak skoncza lizac miski to stoja pod drzwiami gotowe do wyjscia, bez wzgledu czy dzien czy noc. jedynie deszcz powoduje ze zostaja dobrowolnie w domu. dodam ze sa sterylizowane wiec raczej na amory ich nie ciagnie.

Gość colada
to po zjedzeniu wystarczy wykrztusić kłaczek :D ja w ciebie wierze że dałbyś rade go połknąć w całości 🖐️

Gość ladaco
ale po co sie męczyć nad kłakiem jak go można najpierw ze skóry obedrzeć i dopiero wtedy na zywca na surowo wciągnąć:D

Gość moje kotki szlajaja sie po
a nie lepiej ogolic maszynka na zero? :D

Gość 12345654321
ja w ogole nie wypuszczam kota nie jest to bezpieczne nie chcialabym zeby zginal pod kolami samochodu albo zbey przyniosl mi z pola czy od innych kotow pchly albo robale czy jakis brod bo tak sie sklada ze moj kot spi ze mna w lozku jak chce wychodzi na balkon ale w tej chwili nie ma ochoty wyglada jak zdechlok i lezy rozwalony na podlodze zebys ie troche schlodzic