Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebo nad głową

Fuertaventura - opinie

Polecane posty

Gość niebo nad głową

jedziemy na wakacje i chcialam zapytac kogos kto tam był czy sa tam chłodne wieczory?słyszalam ze bywaja, ale szczerze w to watpie bo w sumie czerwiec to pełny sezon.co mozna tam zobaczyc?no i czy jest tam faajnieee? :)

Gość estee lauder
Hej, Ja bylam na Fuercie 2 tygodnie pod koniec czerwca w 2008 roku. Temperatury bylo okolo 30 stopni - to te odczuwalne. Jest to wyspa baaardzo wietrzna :) ale plaze sa piekne, szczesgolnie Blue Flag przy Corralejo i Jandia na Costa Calma :) Polecam wyporzyczyc samochod i zwiedzic cala wyspe :) jest pelno pieknych miejsc. Wyspa jest dosc pusta ;) ogolnie gorzysta :) Nie wiem na ile jedziecie, ale polecam miejscowosc Corralejo jako base - my tam bylismy. Blisko jest na Lanzarote. Z Corralejo sa promy, ktore plyna tam bodajze 45min :) Koszt samochod + 2 osoby - okolo 100 Euro - ale to bym rok 2008, nie wiem jakie teraz ceny sa :) w jeden dzien spokojnie mozna objechac Lanzatore. Odwiedzic park Timfaya, jezioro El Golfo i inne atrakcje. Polecam winiarnie La Geira na Lanzarote - pyszne wina maja :)) Plaze juz nie sa takie piekne jak na Fuercie. Jadac na wyspy kanaryskie wezcie dobre kremy ochronne z wysokim filtrem :) Ja mimo, ze smarowalam sie 50+ z nivei to mialam poparzenie 4 stopnia na rece, gdyz w pierwszy dzien niedokladnie sie wysmarowalam i wystarczyla godzinka na plazy i wieczorem mialam wielka czerwona plame, pozniej zrobila sie sina.. i wyladowalam na pogotowiu. Dali mi opatrunek i masc do wykupienia za okolo3 Euro. Pozniej musialam uwazac..i smarowalam sie baaardzo dokladnie. Pozniej spacerujac po Corralejo widzialam sporo osob z opatrunkami - juz wiedzialam co im dolega, to co ja mialam oparzenie sloneczne. Wiec raz jeszcze polecam wysokie filtry. milego wyjazdu :)

Gość niebo nad głową
dzieki za odpowiedz i cenne info ;) kremy juz kupione ale chyba dokupie jeszcze jeden :D a wyspe mysle ze objedziemy, zwiedzimy cała(w koncu nie jest wielka)ale dobrze jest wiedziec w które miejsce warto jechac , dzieki raz jeszcze