Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *Jessica*

Coś z niczego.

Polecane posty

Gość *Jessica*

Hej! Bardzo interesuję się robieniem fajnych rzeczy z niczego. Szukam pomysłów na takie rzeczy. Podam Wam jeden z nich: Ostatnio wymyśliłam, by zrobić "Pudełko na skarby" ze starego pudełka po "Ptasim mleczku". A więc zaczęłam od obklejenia całego pudełka bibułką. (różową, bo kocham ten kolor) Gdy wszystko wyschło nakleiłam zdjęcie Ke$hy z gazety, naklejkę motylka i zrobiłam serduszko z cekinów do ciała. (kupiłam je kiedyś z gazetą) Teraz chowam tam różne drobiazgi. Mam nadzieję, że pomysł się Wam spodobał. Jeżeli macie jakieś inne - piszcie!

mi sie pomysł twoj nie spodobał bo nie jest twój.. ot. a z takich rzeczy a la 'coś z niczego' możesz zrobić ozdobne kompozycje z suszonej cytryny i pomarańczy i powkładać to do ładnej karafki, czy cos... a robi sie to tak, że kroi się na plasterki owoce, wystawie na słońce po paru dniach gotowe pryska się lakierem do włosów i obsypuje brokatem., można poprzyklejać jakieś pierdoły jak ktoś lubi.

Gość *Jessica*
Fajny pomysł. Tamten z pudełkiem jest naprawdę mój. Nudziło mi się i chciałam zrobić coś takiego. Ale dzięki za szczerość ;)

Gość *Jessica*
Fajne pomysły są też w Panu Robótce (wiem, ze to jest dla dzieci, ale pomysły czasem są spoko). Szczególne inspiracje znalazłam na stronie: http://i-did-it-myself.blog.onet.pl/ Serdecznie polecam!

Gość *Jessica*
Przypomniała mi się strona, nie o zrobieniu fajnej rzeczy z niczego, ale można sobie przerobić fotkę, tworzyć obrazki, animacje, teksty, dollsy. Mi się bardzo podoba. Oto link: http://www.glitery.pl/polecam,xXBrylantynaXx

Gość *Jessica*
Wpiszcie ten link bez spacji po "polecam" do wyszukiwarki adresowej. Sorki za błąd :)

Gość *Jessica*
Co nie macie żadnych pomysłów? Jestem otwarta na nowe ;D

Gość *Jessica*
Piszcie! Na pewno macie kreatywne pomysły! :)