Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicja))))0

Czy napisać do niego? może on tego nie chce?

Polecane posty

Gość alicja))))0
ale co mu napisać? :(:(

No nie wiem , aj jak chce do kogoś napisać to udaję ze pomyliłam osoby czy coś ...ale moze Ty napisz wprost czy było by nietaktem gdybyś zaprosila go na imprezkę czy tam randkę....albo napisz coś co mu zaimponuje..

Gość alicja))))0
czyli co? może jestem infantylna, albo dziecinna, ale jestem młoda, nieśmiała, niedoświadczona, wybaczcie:)

ja mam 20 lat ale też jestem nieśmiała potrafie nawet w towarzystwie nie odzywać sie do nikogo przez całą impreze nie martw sie nie jestes sama.. Zaproponuj mu impreze a na niej zaimponuj mu sobą...bo niema co udawac kogoś kim nie jestes bo to i tak zawsze wyjdzie po czasie. Na moje oko zgodzi się na impreze na pewno a jak wolisz to do baru lub restauracji.. ale przyznam sie ze ja zawsze tworzyłam fikcyjne konta i pisałam do chłopaków zeby najpierw sprawdzić ich otwartosć do rozmowy i pisania z nieznajomymi...

Gość alicja))))0
hej, ja też tak mam, że czasammi gdy jest dużo osób, ja prawie przec cały czas się nie odzywam! głupio się wtedy czuję, ale bywa, że po prostu mam pustkę w głowie i nie wiem co powiedzieć!:D co prawda nigdy nie wpadłam no to by tworzyć fikcyjne konta, ale mamy w taki razie trochę wspólnego.

Gość alicja))))0
ja mam 18:)

Gość grytka
ja na twoim miejscu próbowałabym nawiązać kontakt,nie pytałabym o spotkanie,ale np.jak minął dzień,co porabia itd...no i obserwuj jego reakcje- może sam zaproponuje spotkanie.jeśli nie - po jakimś czasie sama spróbuj

Gość alicja))))0
dobrze, napiszę dzisiaj wieczorem. Niech się dzieje. Jeżeli nic z tego nie ma być, to nie będzie, ale być może to jedyna szansa. Boję się porażki, bardzo!!! Ale spróbuję.

Gość alicja))))0
ale tak po 2 tygodniach mam napisać co słychać? po prostu?

Sama zaobserwujesz z jakim natężeniem chęci on odpisuje przeciez to się czuje :) na pewno bedzie oki powodzenia

Gość alicja))))0
dobrze, trzymajcie kciuki:):) dziekuję za rady:)