Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dj Pozdro

dlaczego ludzie glosują na komorowskiego?

Polecane posty

oczywiście,możemy gadać o propagandach, podstawy jakieś mieli i nie mieli, trafiła do kosza choć miała iść pod magiel po do poprawek i co?

nie zauwazylam zeby za czasow pisu i kaczynskich bylo lepiej?gdzie te pensje rosly????wszedzie bezrobocie i daja ci marne 1000 zl i przezyj za to......cos ci sie pojebalo.....

haha, idiotko teraz przeciętny kowalski ma nikłe szanse na znalezienie stałej pracy, wcześniej ilość miejsc pracy rosła:)

Gość Limonka2345
Tak ten idiota obwinia PO za kryzys światowy ... to dopiero upośledzenie ... Bo za PIS żyło się lepiej ... co za idiotyzm ... :O

pierdoli ci sie w główce i sam jestes idiota pojebancu.lepiej zeby tacy jak ty nie głosowali

Gość Limonka2345
Ten idiota wierzy, że gospodarka zależy od polityki ... i to na bieżąco ... musi być poważnie upośledzony ... :O

do ----DJ Pozdro Moja babcia mi mówiła, że jak wszyscy w koło wydają mi się nienormalni, to znaczy, że ze mną coś nie tak. To mądra kobieta była. Więc zobacz jak atakujesz wszystkich, którzy mają odmienne od ciebie zdanie i wyciągnij z tego wnioski. Pozdro...

nie obwiniam po za kryzys, tylko pisze co widzę poza tym nie jestem za pisem, tak naprawdę nie ma dobrego kandydata, napieralski jest za pedałami dodatkowo a po wtóre, możesz czekać i srać pod siebie. Propaganda pisu czy nie, po wyrzuciło ustawe do kosza, tym samym pokazując ich sposób rządzenia a ty cyniczna ciemnoto, głosuj na bronka niech po obejmie władzę, będzie zyło się lepiej...bronkowi i donkowi

Gość Limonka2345
Takim upośledzonym to wszystko wmówią jak pozdro... A to głupie we wszystko uwierzy ... może mu się lepiej żyło, bo jest owym menelem płodzącym się za becikowe ... to wtedy i owszem ... :O

Gość TO POWIEDZCIE PEOWCY
CO TAKIEGO DAJE WAM KOMOR I CZYM SIE ZASLUZYL ZE CHCECIE NA NIEGO GLOSOWAC

jak sie domyslam popierasz sld ale co z tego ze napieralski popiera pedałow? qrwa lepiej pedalow niz kosciol?a przeszkadzaja ci oni?ciagna cie do lozka czy jaki chuj poza tym cos popiera a kaczynski co?wieczne WETO.........wez sie zdecyduj czego chcesz ...skoro nie ma dla ciebie kandydata to po kiego wypowiadasz sie tutaj?

Gość TO POWIEDZCIE PEOWCY
A DAJE WAM TAKI SAM HUJ JAKI WAM DAWAL PIS I KTO INNY GLOSUJCIE DALEJ CIEMNY NARODZIE A JA WYKURWIAM STAD SRAJAC NA WASZE ROZKMINY JAK KTOS NAPSAL CYNICZNI PEOWCY

Gość Limonka2345
Homofobia wynika z ciemnogrództwa ... wiadomo ..

Gość podpisuję się pod postem
wyżej co PO zrobiło ????

MOZE I NIC NAM NIE DAJE ALE KACZYNSCY MIELI JUZ SWOJA SZANSE...A ZAUWAZ ZE KTO BY NIE BYL ZAWSZE BEDZIE ZLE.....BYL WALESA-ZLE,BYL KWASNIEWSKI TEZ ZLE ZAWSZE BEDZIE ZLE.......CHOC JA NIE MAM NIC PRZECIWKO ZEBY SLD ZNOW RZADZILO ALE NIE MAJA SZANS

co do ciągłych kłotni i koalicji pis-lpr-lepper to ci przyznam racje i nie mam kandydata i nie będę głosował pierdole

Gość Limonka2345
wyżej co PO zrobiło ????" - a choćby to, że powstrzymali PIS przed kredytem, który by wiele pokoleń ludzi pracy utopił ... To był najgorszy okres na kredyt ...

Gość grytka
no,własnie -pis juz był u władzy-nie poradził sobie i sam ją oddał.no,oczywiście wcześniej zbłaźnił się kumając się z kolesiami: lepperem i giertychem.to był kur...wstyd.ludzie zapomnieliście już???

a wśród pedalstwa występuje heterofobia pedały występują przeciwko naturze człowieka, kiedy się okazuje, że homoseksualizm jest chorobą psychiczną wolność, promowanie pedalstwa. Może wolisz aby twoje dziecko kiedyś spod barbakanu z pochodem szło i krzyczało stop heteroseksualizmowi skrzywieni ludzie niech sie dymają w dupe w domu niech pedofile wyjdą na ulice i zaczną się promować, takie samo skrzywienie

Gość meszugene
a ić jak hołdys powiedział to średniowieczne ch.je są nic poza tym powinno sie ich wystrzelić w kosmos bez mozliwosci powrotu mam nadzieje ze ta era zamknie sie wraz z tymi wyborami..jak nie - bedzie trzeba jeszcze nieco poczekac jedno jest pewne - jak kaczor teraz zostanie prezydentem - to bedzie ostatnie 5 lat pisu

Gość meszugene
dj pozdro skoncz p.dolic guru twojej sekty jaruś k to odtylcowy pojebus, ale w swojej obłudzie nawet do tego sie nie przyzna ja jebe jaki wstyd trzymać zakompleksionego kurdupla w palacu - znowu wracac do kaczogrodu Bog dal Polakom szanse - sprzatajac kaczke ze stolka a ciemny polaczek znowu popełnia ten sam bład :D 🖐️)) kuriozalnie żenujące

tja pedaly sa zle ale na lesbijki pewnie z checia patrzysz??? ja nie mam nic przeciwko jednym i drugim tacy sami ludzie jak my.ciekawe co zrobisz jak kiedys twoje dziecko powie ze lubi ta sama plec?co zabijesz je?

Gość Limonka2345
Dj Pozdro - widzę, że bardzo dorze znasz środowisko homoseksualne ... oraz medycynę? :O Jestem homoseksualnym lekarzem wnioskuje ... :P Co za ciemnota ... :O

Gość meszugene
macie swoją IV RP debile http://www.youtube.com/watch?v=HEl_8eBXmtI powspominajcie sobie Mnie tam nie spieszno wracac do kaczogrodu w ktorym notabene i tak rzadzi ojciec dyrektor ciemnota średniowiecze pokurwiony plebs :o do pola a nie do urn niewyksztalcony motlochu :o

po raz kolejny raz napisze, sram na pis ale kurwa bronek to pregięcie, nie pogodze sie z tym, nigdy sram na jarka i na jego kompanie a pedalstwem nazywan również lesby

Gość megapropaganda peowska
Ludzie ci co za Bronkiem ,daliście sie całkowicie ogłupić zmanipulowac, zatruć zabójczej propagandzie Platformy i zło nazywacie dobrem a dobro złem.Po po katastrofie smoleńskiej zawłaszcza wszystko co sie da i obstawia swoimi ludzmi,stają się coraz bardziej hamscy, wulgarni,bezczelni.W Polsce prawdy można dowiedzieć się tylko z mediów katolickich.Za komuny słuchało się wolnej Europy a teraz mamy media katolickie ale czy wy znich korzystacie.Ludziom miesza sie w głowach od tych tvenów i polsatów.A partia PIS jest u nas ogromnie prześladowana przez większość polskojęzycznych mediów.

i naprawdę, nie jestem za żadną partią ani kandydatem, piszę o tym co widze, a wy mi kurwa wciskacie pisostwo jeszcze kurwa przyklejcie mi koło nicka logo pisu tępe członki, głosujące na bronka, bo po nic nie zrrobi tak samo jak pis nie zrobił

Gość meszugene
DJ POZDRO - może wolisz rydzyka, leppera i giertycha?