Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dj Pozdro

dlaczego ludzie glosują na komorowskiego?

Polecane posty

wole ci jebnąć w łeb, twoje wypowiedzi pominę, ponieważ szkoda mi czasu na komentowanie postów idioty a po drugie można pisać, że nikt nic nie zrobił nigdy, że wałęsa nic nie zrobił, a właśnie zrobił, wyjebał komune i ruskie wpływy w pizdu a to, że doszedł do władzy w sposób podobny do hitlera... to inna sprawa :)

Gość meszugene
bo nie masz szmaciarzu usprawiedliwienia dla IV RP to byla kpina z ojczyzny i narodu frajerze udawaj dalej ślepego i głosuj na partie liliputów karle 🖐️)))

Gość Wałęsa popiera KOmorowskiego

dodatkowo bronek i donek za huja nie chcą wprowadzić stanu klęski żywiołowej a dlaczego? Ano dlatego, że mają teraz szanse na wygranie wyborów, ogłoszenie klęski spowoduje przesunięcie wyborów i wiedzą o tym, że potem będą mieli mniejsze szanse a sondaże maleją bronkowi

IV RP jest takim samym gównem jakim będzie V RP szmaciarzem nazywali twojego tate? Z imienia czy z nazwiska?

Gość uległa87rocznik
Ja będę głosować nie na kogoś, a przeciw komuś. Na pewno nie chce aby wtgrał, Kaczyński. Więc dlatego będę głosować na Komorowskiego.

Gość meszugene
ile ty masz lat debilku? 15? wprowadznie stanu kleski żywiołowej nie poskutkuje niczym poza ograniczeniem swobod obywatelskich :D coś usłyszy od pieniaczy pisiorów i sieje ferment, matoł

Gość 0030
no właśnie przez wprowadzenie stanu klęski sytuacja pogorszy się powodzianom....bo będą mieli mniej praw...pomyślcie tylko

Gość grytka
a już zapomnieliście jak jarek zarzekał się,że nie będzie premierem u braciszka??? tylko spójrzcie na niego- zakłamany,wystraszony i zakompleksiony mały człowieczek,któremy marzy się władza.wstyd go zagranicę wypuścić...rozumiem,że głosują na niego stare babki i kościół-ale młodzi ludzie...masakra.i jak w tym kraju ma być lepiej

Gość jezu sicku ...................
Patrzcie tylko pisowskie przy.d.u.p.a.s.y. widzicie wszyscy kaczyńscy tacy są zero skrupułów ch*ja sobie robią ze smieci ich bliskich kaczyński zamist opłakiwac rodzine to wolia startowac sobie w wyborach bo dla niego samouwielbienie jest najważniejsze tak samo marta ona woli sie promowac i wozić w tabloidach w jakimś SHOW i w VIVIE bo dla niej jej ego jest najważniejsze wszystkie kaczki takie są lech kaczyński tak samo zero skrupułów bo dla nich ich ja jest najwazniejsze a wy ślepe przukakasy na nich głosujecie żenada http://tnij.org/g66h

Gość NIE CHCĘ BYĆ JELENIEM!
tak, tak, tak ludzie głosujcie na PIS, PO, SLD, PSL głosujcie na tych samych od 20 lat tylko potem nie narzekajcie mądry chłopak i dziewczyna taką mają taktykę w pierwszej turze na Korwina w drugiej wygra Mikke

przede wszystkim czy elita czyli glosujacy na PO umieją posługiwać się innym językiem niż wulgaryzmy ? Wiem, że waszym idolem jest Palikot albo Bartoszewski - jedyny zwolniony z Auschwitz z powodu złego stanu zdrowia , ale powstrzymajcie swoje inwektywy i podajcie argumenty . Co wiecie o programie PO? 0 czy oprócz tego ze nienawidza PIS-u mówią o konkretach? Wypierają się prywatyzacji szpitali ale to jest w ich programie na 2007 rok- łatwo sprawdzić z necie- nawet w debacie z Kwaśniewskim ich na tym zagiął i zaczął cytować te właśnie punkty o prywatyzacji ośrodków zdrowia, nie chcą wydobywać gazu łupkowego wolą odsprzedać licencje USA a najlepiej Gazpromowi, doprowadzili do upadku stocznie w Szczecinie a tymczasem Niemcy wykorzystują ten fakt i budują statki bez konkurencji ze strony Polski, chcą zgodzić się na odszkodowania zarówno dla Niemców Sudeckich - tych od Eriki S, oraz dla obywateli żydowskich , ale wy drodzy Wyborcy nie patrzycie na to co sie dzieje sluchacie TVN i POlsatu a to co Rosja robi w Ukrainie czy w Białorusi olewacie ... a historia lubi zataczać koło ............

Gość żydkom chcą dać
65 mld USD:o:o:o

Gość mam inne pytanie do
zwolenników Bronisława Komorowskiego. Oczywiście można wybrać tylko jednego z kandydatów, ale czy osoby, które wybrały już Komorowskiego i nie wybrały tym samym Andrzeja Olechowskiego miały jakiś istotny powód? Czy poza strategią, motywami sondażowymi i medialnymi był powód , dla którego Komorowski jest Waszym zdaniem lepszym kandydatem niż Olechowski? Pytam o to, bo ja nie widzę istotnej różnicy, a musi taka być, skoro różnica w poparciu (sondażowa) między tymi dwoma kandydatami jest tak piorunująca.

Gość pan Olechowski ma nieco inną
przeszłość niż Komorowski. Dla mnie to istotna różnica!!!

Gość jestem dumna z Kaczyńskich
i to na Jarosława Kaczyńskiego zagłosuje:) dziękuję .

Gość Programidzienaprzód
tępe istoty poznajdzie historie,a potem się mądrzcie:O noo jasne,najlepiej ,zeby jego żałoba trwała całe życie nie? on to robi dla kraju,myślisz,ze mu sie widzi startować w tych wyborach? on po prostu nie chce dopuscic tych wszystkich pozostałych jełopów co naprawde okradają kraj.. Tuska prawie w ogole nie widac w mediach,aby wypowiadal sie na jakies poważne tematy ,jedzie do powodzian(huj wie po co)i tragizuje:O nie słuchajcie ludzi,którzy nagadują na Kaczyńskiego ,oni wszyscy zwalą na niego wine.. a tak naprawde to dobry człowiek i przynajmniej nie promuje swojej córki tak jak D.Tusk :) pozostaje w zaciszu i ma mieszkanie ,a nie wille za pieniądze państwa :O GŁOSUJCIE NA JAROSŁAWA KACZYŃSKIEGO POKI JESZCZE JEST NADZIEJA ! zobaczycie,ze będzie lepiej..tylko troche czasu,ten kraj trzeba na nowo odnawiac..ciągle nas okradano,z reszta stale jeszcze to robią i jeszcze ten kryzys był,teraz powodzie..masakra:O

Gość woda mineral nie jest
10 zobowiązań PO Polska zasługuje na cud gospodarczy 1. Przyspieszymy i wykorzystamy wzrost gospodarczy 2. Radykalnie podniesiemy płace dla budżetówki, zwiększymy emerytury i renty 3. Wybudujemy nowoczesną sieć autostrad, dróg ekspresowych, mostów i obwodnic 4. Zagwarantujemy bezpłatny dostęp do opieki medycznej i zlikwidujemy NFZ 5. Uprościmy podatki wprowadzimy podatek liniowy z ulgą prorodzinną, zlikwidujemy ponad 200 opłat urzędowych 6. Przyspieszymy budowę stadionów na Euro 2012 7. Szybko wypełnimy naszą misję w Iraku 8. Sprawimy, że Polacy z emigracji będą chcieli wracać do domu i inwestować w Polsce 9. Podniesiemy poziom edukacji i upowszechnimy Internet 10. Podejmiemy rzeczywistą walkę z korupcją. Donald Tusk wszysko o PO http://antypo.blog.onet.pl/ prawda o PO http://prawdaoplatformie.blogspot.com/

Gość woda mineral nie jest
to było w 97 roku

Gość ohhh Komoro jest taki
SEXYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!:)kocham go z calego serca i jak na niego patrze to od razu mam mokro:)...w oczach:)

Gość bardzo mi było żal Marty
Kaczyńskiej po tej tragedi , ja dwa lata temu też straciłam oboje rodziców w wypadku samochodowym i rozumiem że każdy człowiek może przeżywac swoją tragedię na swój sposób ale bez jaj , dwa miesiące po katastrofie a tu wywiady w Vivie i Show , nad morzem w pozie takiej i srakiej , jakieś żenujące ustawki w fakcie , ja przez rok żyłam jak zombie , ciężko się było podniesc i zmusic do życia a tutaj sesje mody ma całego. Straciłam do niej cały szacunek - wszystko to po to żeby stryjuś Jaruś czasem nie przegrał , to jak sesja mody na cmentarzu Jusi Steczkowskiej po śmierci taty , sama teraz się wstydzi za to co wtedy zrobiła i tak samo będzie z Martą , myślę że pr-owcy trochę przegięli.Wstyd , wstyd i jeszcze raz wstyd

Gość Karo*
Dla mnie bez sensu- głosować na Komorowskiego żeby Kaczyński nie wygrał .

Gość to tania manipulacja
choć gościu niezłą kasę za to dostaje a wy będziecie później ponosić konsekwencje. liczy sie każdy głos was netowych ludków tez dlatego dobrze wiedzą ze tu tez można zdobyć przychylny głos tylko manipulacja stosowana zdeczka inna niz w realu :P

Gość wczoraj w publicznej słyszałam
no to się nieźle uśmiałam z tego "mieszkania" JK. Przejedź się na Żoliborz i zobacz sobie to "mieszkanie" w wojskowej dzielnicy. To tatuś JK dostał je za to... że był w AK :):):) Wszyscy jego koledzy z AK gnili wówczas w więzieniu na Rakowieckiej. A że córką się nie chwali? Bo jej nie ma po prostu. Za to bratanicą gra na wszystkich frontach...

Gość Youtube.com grupa antydonaldow
to wy nie wiecie z ta bratanica będzie 1 dama RP takie jest prawo

Gość wczoraj w publicznej słyszałam
no tak - od kiedy Polska stała się monarchią to faktycznie jest prawo sukcesji :):):)