Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dj Pozdro

dlaczego ludzie glosują na komorowskiego?

Polecane posty

Gość Youtube.com grupa antydonaldow
nie prawo sukcesji ale protokół dyplomatyczny np też może zostać 1 dama Joasia Kluzik-Rostkowska

może sie spikną jeszcze Joasia Kluzik-Rostkowska z Kaczyńskim

Gość a Szczypińska już w odstawce
???

Gość ma brzytki kinol
"No ale rozumiem , ze wszyscy ktorzy będą na CHOREGO NA WŁADZE Jareczka " chore na władze to jest peło nie mniej niz inni:P ktoś na innym forum ładnie napisał że te wojny popisu sa o tym czyja kupa bardziej śmierdzi jedni i drudzy sa siebie warci

Gość patric98765
KUUUURRR... ludzie coś mi się robi jak was czytam!!!!!!!!!!! ZROZUMCIE!!! ja bym chciala zeby SLD wygrało ale niestety nie maja szans ....z dwojga zlego czyli kaczynski i komorowski wole druga opcje wiec niech napieralski mi wybaczy ale oddam glos na komorowskiego - takich opinii słyszałam już tysiące!!! tu kolejny przyład - http://wybory.onet.pl/forum/forum.html?discId=8486651&threadId=71144293&AppID=359#forum:MSwzNTksOCw3MTE0NDI5MywxODU2OTY2MjcsODQ4NjY1MSwwLGZvcnVtMDAxLmpz każdy sądzi, że nie zagłosuje na Napieralskiego i innych bo i tak dalej przejdzie Kaczynski i Komorowski...!!! jeśli każdy tak sobie pomyśli to rzeczywiscie nikt na niego nie zagłosuje!!!!!! powinniscie tylko do siebie mieć pretensje kto rządzi krajem!! w sonadażach : LUDZIE JESZCZE NIC NIE JEST STRACONE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://wybory.onet.pl/prezydenckie-2010/aktualnosci/sondaz-komorowski-traci-napieralski-zyskuje,1,3243952,aktualnosc.html

bo chcą mieć euro komorowski jest za euro i wybrał belkę

Gość Brawodjpozdro
brawo dj pozdro ktoś im w końcu powiedział prawdę

Gość na pis głosują tylko
pokurcze i mohery

Gość rararaj
bo nie chcę, by jakiś psychol reprezentował mój kraj. dlatego wybieram komorowskiego

Gość BO KACZYŃSKI TO GŁUPEK
chory na władzę

Gość Clarena30
Tak popaprańcy głosują na pokurcza!

Gość kaczyński to głupek
chory na władzę alekomor nie jest lepszy wiec wole opcje ludzi nie majacych zaplecza ciemnoty polskiej, głosującej emocjonalnie i nie znających programów wyborczych, tych co głosują na komora aby kaczor nie wygrał a prawda jest taka że lepiej oddać głos na jkm czy napierala niż na kaczora czy komora