Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIKKKKKKKKKKKKKKKKKI

nie-mój wykładowca - zakochana

Polecane posty

Facet nie jest moim wykładowcą, nigdy nie miałam z Nim zajeć. Jest jednak pracownikiem w zakładzie, w którym piszę pracę dyplomową. Dotychczas go nie lubiłam, denerwował mnie. Aż w którymś momencie coś się zmieniło. gdy mijamy się na korytarzu, mówi mi witaj i uśmiecha się w taki sposób, że robię się czerwona na twarzy, a serce bije mi jak oszalałe. Wysłałam mu życzenia świateczne, odpisał. Był to najcieplejszy mail jaki w życiu do mnie przywędrował. Po kilku dniach, gdy doprowadziłam do tego, by wiedział, że to mail ode mnie, wysłałam kolejnego, z pozdrowieniami. Odpowiedział znowu ciepło I na korytarzu znów bez zmian - wymiana uśmiechów i spojrzeń. Ostatniego maila wysłałam kilka dni temu - wciąż czekam na odpowiedź. Nie wiem, co mam z tym zrobić. Nagle oszalałam na punkcie gościa, którego wcześniej nie lubiłam. Z tego co wiem, jest do wzięcia.

Gość hhu888
łał, uważaj oni lubią poligamie z młodymi dziewczynami, co roku inna, jak nowa para bucików

Gość dfdsfdsfs
jaka jest róznica wieku?? bierz go bierz:) i zycze szczescia!

12 lat różnicy jest między nami

Gość blueberry.
działaj :D ja niestety mam tak samo, z tym że nie mój już do wzięcia nie jest. ;(