Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaglubionadziewczynka

Poszlibyście na ten slub

Polecane posty

Dawna przyjaciolka zaprosila mnie slownie na wesele ale zaproszenia nie otrzymałam :( uwazam że głupio isc do kogos tak na slowo na wesele

Gość zalezy jak cie zaprosila
jesli przyszla do ciebie do domu specjalnie po to zeby cie zaprosic to idz a jesli to bylo przelotem gdzies ja spotkalas i tak parsknela zebys przyszla to nie idz

zaproszenie wygladalo tak ze spotkalysmy sie na miescie i ona zapytala co robisz 12 czerwca a ja ze nie wiem pewnie nic szczegolnego. To jestes u mnie na weselu zaproszenie Ci przyniose. I jakos nie przyniosla

Gość no a za co dokładnie miałas
skoro nie przyniosła to ja bym nie szła

Gość no to idz jak przyniesie
a jak nie to to olej

Gość KOLCZYK11
NIE JA YM NIE POSZŁA ZDECYDOWANIE NA MOJE OKO TO JEJ PARE OSÓB ODMÓWIŁO TO CIEBIE ZAPROSIŁA OWSZEM JAK BYM MIAŁA JUŻ ZAPROSZENIE Z OPÓŻNIENIEM ALE JEST TO TAK A NA SŁOWO TO MOZNA SIE UMÓWIĆ NA PIWKO W SOBOTE A NIE NA WESELE,POZDRAWIAM

Gość teneryfaaa1
też bym nie poszła

Skoro mówiła że przyniesie zaproszenie, może się rozmyśliła po prostu? Nie pytała do tej pory czy będziesz, prawda? Ja bym nie szła. Też uprzedzałam wcześniej o ślubie, niektórzy z gości właśnie na ślub byli zaproszeni tylko (ale nawet ci z mojej strony dostali zaproszenie, mąż tylko słownie kolegów zapraszał, ale w odpowiedniej formie).

Ja też bym nie poszła. Chociaż może po prostu przyszła panna młoda zwyczajnie zapomniała, że miała Ci to zaproszenie donieść. Ale i tak trochę głupio by było iść w takiej sytuacji.

Napisala mi smsa w zeszlym tygodniu ze byla ale mnie wiecznie nie ma w domu i ona nie bedzie chodzic tak w te i wete na 4 piętro :(

Gość nkljl
ja bym nie poszła, mogła przecież wysłać pocztą lub zostawić w drzwiach

Ale skoro pisala ze byla to zaproszenie chyba aktualne.... Druga sprawa to naprawde moglo wylecic jej z glowy bo stres jest ogromny przed slubem. W zeszly piatek bralam slub i stres mialam straszny do tego schudlam 4 kg;)

Gość p p p p p p p p p p p p
skoro zadzwonila to teraaz ty oddzwon i sie spotkajcie.....sama zobaczysz ale ja nie poszlabym, nie majac zaproszenia w rece.....

Gość tutek-srutek
wiesz, nalezysz chyba do osob, ktore lubia pietrzyc trudnosci. Idz na slub, zloz zyczenia a jak nie chcesz isc na wesele, to Twoja broszka.

Afera o kawalek kartoniku:/ nie bierzesz ze soba zaproszenia na wesele i nie musisz okazywac przed wejsciem ze zostalas zaproszona:/ skoro Cie zaprosila slownie to chciala zebys przyszla a przed slubem z nerwow mozna zapomniec :/ Skoro pisala ze byla to Twoja wina jest ze nie umowilas sie z nia na konkretna godzine bo ma racje ze napisala ze nie bedzie latac jak głupia bo ma do zalatwienia na pewno wazniejsze sprawy niz latanie z zaproszeniem do Ciebie po piec razy:/ Postaw sie na jej miejscu......

Gość chinota
ale masz problemy, ludzie przed ślubem naprawdę są zajęci i mają dużo na głowie, ułatwij im trochę a nie utrudniaj. zaprosiła cię bo chce żebyś przyszła, zaproszenie na piśmie to dla mnie tylko formalność.

Gość chinota
i wiesz jeżeli teraz nie pójdziesz a miejsce jest dla ciebie to ono się pewnie zmarnuje bo juz jest zapłacone

Gość Majeczkaole
ale ona mieszka na parterze wystarczylo podac zaproszenie rodzicom

ale nawet tego jej sie nie chcialo

Dokladnie straca pieniadze bo Tobie potrzebne jest zaproszenie tak sie nie robi i to dzien przed slubem....

chyba nikt ci nie przetlumaczy... moglas tez sie z nia umowic zeby zostawila i ty odbierzesz..... Rob jak chcesz Twoja sprawa..... ale uwierz mi bedzie miala do ciebie zal ze ja olalas....

tylko dziwne ze kumpel z klatki obok dostal zaproszenie a do mnie bylio za ciezko isc

jak miala ci dac skoro cie nie bylo? z reszta skoro to tak wazne to zaproszenie to nie idz i zrob przykrosc jej twoja sprawa.... zawracasz glowe chcesz rady a i tak masz swoje racje i inne argumenty cie nie obchodza... chcesz to idz nie chcesz to nie idz twoja sprawa....

Gość chinota
wydaje mi się że to przykre komuś robić przykrość w dzień ślubu nawet jeśli ona zaniedbała to zaproszenie rzeczywiście. mówisz dawna przyjaciółka - jeżeli naprawdę była przyjaciółką to się zachowaj jak przyjaciółka, jeżeli nie pójdziesz to chyba się więcej do ciebie nie odezwie

Gość grytka
ja bym na pewno nie poszła.gdyby chciała- to na pewno by Ci zaproszenie podała...a co będzie,jesli wejdziesz na salę- a zabraknie miejsca dla ciebie.chyba ze wstydu bym się spaliła.na twoim miejscu -poszłabym jedynie do kościoła- a później zawsze możesz się wytłumaczyć,że nie miałaś zaproszenia i tyle

Gość grytka
najwidoczniej nie jesteś dla niej takim ważnym gościem skoro nie miała czasu dać ci zaproszenia,zwłaszcza że mieszkacie tak blisko siebie.wystarczy przecież zadzwonić i podskoczyć z zaproszeniem.