Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poratujcie bo juz nie wiem

powiedziałam koleżance o chłopaku a ona go dodała od razu do znajomych

Polecane posty

i z nim pisze !!! nie uważacie, że to chamskie czy ja przesadzam?? czy moze ja jestem jakas niezyczliwa i zla ale mnie to wyprowadzilo z rownowagi. jestem nim zauroczona a ona nie dodala nikogo ze wspolnych znajomych tylko jego i zaczela do niego pisac chociaz wie, ze go mi na nim zalezy !! w koncu się z nim o to pokłóciłam. powiedziałam mu co o tym myślę i wyszłam na idiotkę i będzie chyba po szansach na związek. jest mi przykro ale uważam, że ona jest nie fair.

Gość zgadlam twoje nazwisko?
glupia cipa, nie koleguj sie z nia

Gość bo takich rzeczy nie opowiada
sie "kolezance", nie wiedzialas? to juz wiesz:)

Gość B3ATKA
to troche zalosne. i postaw jasno chlopakowi zeby przestal z nia pisac bo jak nie to koniec. jesli wybierze ja, to nie jest Ciebie wart. a ta kolezanka, to tez chyba jakas troche falszywa...

Gość ja się raz umówiłam z ochronia
kobieta kobiecie wilkiem jeśli chodzi o faceta

Gość plum plum 30
odwieczna ewolucyjna walka o przetrwanie genow hehe na szczescie nie wszystkie kobiety sa tak drapiezne

Gość plum plum 30
poza tym gdyby naprawde cos bylo miedzy wami to chyba ten fakt nie maialby tak wielkiego znaczenia moze mu na Tobie nigdy nie zalezalo? albo to jakis Casanova?

no właśnie nie wiedziałam czy może ja przesadzam z tą złością ale mnie to bardzo uderzyło i mu to wyrzuciłam... jeszcze mi nie odpisał. teraz pewnie stwierdzi, że jestem jakaś histeryczka. tylko nie rozumiem po co ona to zrobiła :/ ale wsciekla jestem strasznie.

Gość plum plum 30
moze stwierdzic ze jestes histeryczka i moze dalas plame wszystko zalezy jak silna byla wasza znajomosc nie jestescie para? to czym jestescie?

męczyło mnie to przez tydzien. w koncu to olałam bo mam z nim mieszkać ale dzisiaj nie wytrzymałam!

Gość jakaaaaaaaaaaa
głipa pizda!!! zazdrosna i fałszywa!!! utrzyj jej jakoś nosa, no nie wiem nagadaj temu swojemu chlopakowi jakis głupot o niej zeby ją zjechał porządnie na tej nk żeby poczula się nikim bo na razie to ona ma sie za lepszą laske od ciebie i próbuje to okazac dając do zrozumienia że potrafi zainteresować faceta bardziej niz Ty, nie zostawiaj tego tak!!!

szkoda, że nikt nie zauważył dramatyzmu sytuacji. dodanie do znajomych.. jakie to kurwa żałosne. on ją tylko dodał do znajomych. idź szybko zrób mu loda, zostaw majtki na pamiątkę. będzie Twój.. :D

Gość jakaaaaaaaaaaa
słdko_gorzki- kobiety są ow iele bardziej skomplikowane niz Ci się wydaje i niestety kiedy koleżanka robi cos takiego to glupia falszywa pizda z niej jest, no cóż LOJALNOŚĆ przede wszystkim liczy sie dla kobiet:/

to nie tak, ze ona go dodała i innych moich znajomych też. ona dodała tylko jego a do mnie się normalnie odzywała jakby nigdy nic i ja do niej też, mimo tego faktu ale teraz oni ze sobą gadają i po prostu jest mi przykro, że doszło do takiej sytuacji bo stałam się przez to zazdrosna.