Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie ogrniam go

nie ogarniam go

Polecane posty

Gość nie ogrniam go

Poznałam chłopaka w necie. Rozmawialiśmy trochę po jakims miesiący u spotkaliśmy się. Wcześniej nie wymienialiśmy się zdjęciami jakos tak miło się rozmawiało i nikt nie zaproponował. Spotkanie było całkiem miłe dużo rozmawialiśmy i było naprawde fajnie, później przeszliśmy się i odprowadził mnie do domu. Napisał jeszcze później smsa, że dziękuje , że było miło więc chyba spoko ;) To było jakies tydzień temu. Rozmawiamy ze sobą ciągle, ale jakoś nie potrafię go zrozumieć. Nie wiem czy dążymy do czegoś czy coś ma szanse się powoli rozwinąć czy po prostu gadamy....czasami mam wrażenie, że ma mnie ochotę po prostu przelecieć ;) Żartujemy sobie w różny sposób, ale już chyba dwa razy mu powiedziałam jak żarty zaszły za daleko, że ja nie sypiam z kim popadnie więc jeżeli zmierzamy do tego to może sobie odpuścić już teraz bo to nie ma sensu. Zawsze zaczyna się śmiać i mówi, że on tez nie sypia z kim popadnie...on mi się bardzo podoba, ale znamy się za krótko, żebym mogła z nim jakoś szczerze pogadać, żeby go wybadać. Niewiele o nim wiem, ale chętnie spotkałabym się kolejny raz, ale on jakoś się nie pali przesadnie. Nie to, że ja czekam na propozycję bo sama zaproponowałam wyjście w przyszłą sobotę, ale powiedział, że akurat nie może :( i nie zaproponował nic sam od siebie... Starałam się nabrać dystansu do znajomości i nie odp. od razu na gg/smsy. Jak rozmawiamy chwilę to urywam i znikam, bo mam inne rzeczy do robienia a nie lubię wyłącznie na gg z kimś gadać. On ma trochę żalu, że mam mniej czasu, że wcześniej więcej...czyli jakby nie do konca ma mnie gdzieś no nie ogarniam! buuuuu :(

Gość leci na kilka frontow
ty jestes tak w razie czego

ile macie lat?

Gość nie ogrniam go
ja 23 on 26

Gość buszek_pietruszek
o madonno, facet zachowuje się jakby chciał Cię przelecieć bo chce Cię przelecieć. co nie znaczy, że chce Cię przelecieć i o Tobie zapomnieć. może spodobałaś mu się na tyle żeby myślał o Tobie w kategorii potencjalnej dziewczyny? spotkaj się z nim, pospędzajcie czas razem i zobaczysz w jaką stronę to idzie.

Gość nie ogrniam go
ależ ja bardzo chętnie się z nim spotkam szkoda tylko, żebym po raz kolejny wychodziła z propozycja właśnie chodzi o ten brak inicjatywy, seks jest ok i on wie jakie mam do niego podejście, ale jego zachowanie jest dziwne ;) Bo gdyby chcial mnie po prostu przeleciec to chyba odpuscilby jak mu powiedzialam ze to nie takie proste stratata ;)

liczy, ze puscisz sie wczesniej czy pozniej, a rownoczesnie kreci na kilka frontow inaczej chcialby sie z toba spotkac! tak to jest z internetowymi znajomosciami z bajerantami, manipulantami i tym podobnymi ruchaczami-sciemniaczami

Gość pani ogrowa
w takim razie gadajcie na razie poprzez internet/telefon i on pewnie za jakiś czas zaproponuje spotkanie, jesli mu zależy. Faceci troszkę inaczej myslą, oni nie analizują tyle co my:) Moim zdaniem naprawdę mu nie pasowało więc to powiedział, a nic nie zaproponował, ponieważ wie, że macie ze sobą częsty kontakt, więc jak już będzie wiedział keidy mu pasuje i wpadnie na jakiś pomysł to da znać:)

Gość nie ogrniam go
aż tak dużo nie analizuję po prostu nie chciałabym się zangażować emocjonalnie w coś co jest bez sensu a pierwszy raz ktoś tak podchodzi do znajomości ze mną i nie wiem co mam myśleć...

jesli nie chce sie spotkac, nie inicjuje i nie ma waznych powodow, to nastaw sie na to, ze MU NIE ZALEZY!!!

Gość tez mysle ze leci
na kilka frontów tym bardziej jak tak fajnie wam sie gada to od razu widać ze bajerant niezły ... nie myśl ze on tylko z tobą tak nawija miło a te pretensje do ciebie ze mu poświęcasz mniej czasu to tez maja wywołać w tobie poczucie winy itd... szkoda cie dziewczyno nie angażuj sie uczuciowo lepiej jesli nie chcesz cierpieć i uważaj jak cos bo taki facet może ci sprezentować syfka jakiego ... chłopaki z neta w realu naogół cos trochę nieśmiali jesli to nie netowi ściemniacze którzy zaliczają dziewczyny :P

Gość nie ogrniam go
nie bajerował mnie na spotkanie teraz też mnie nie bajeruje rozmawiamy ogólnie co tam u nas...są jakies podteksty, ale to bardziej w formie żartów. Bajerantów wyczuwam a u niego to nie wiem sama ;/

bo to nie bajerant, a manipulant

Gość tez mysle ze leci
to wyższa szkoła jazdy w takim razie i jak mówi koleżanka to pewnie manipulant :P

Gość a jak ma na imie????
znam poodbnego typa, albo chociaz miasto podaj ;)

Kto się częściej pierwszy odzywa? Ty czy on? I czemu w sobotę nie może? Dzisiaj rozmawialiście o tym czy jakoś wcześniej o wyjście zapytałaś? I czy przypadkiem nie zakładałaś tu tematu 2-3 dni temu, bo podobna sytuacja? ;)

Gość nie ogarniam go
Eurydytko tak to ja temat się ciągnie a ja chyba potrzebuję o tym pogadać.... Jesteśmy z Warszawy. Ograniczyłam z nim kontakt i to on zazwyczaj się odzywa. Nie odp. na smsy od razu i on pierwszy do mnie pisze na gg. Stwierdził nawet, że chyba przeszła mi ochota na rozmowę bo szybko uciekam i mało piszę. Mówię mu, że ograniczam swój czas przy kompie bo wolę z ludzmi na zywo rozmawiac, ale chyba udawal ze nie zalapal ;)

Wiesz przestaję się dziwić że go nie ogarniasz, sama bym tego nie ogarnęła, z jednej strony pokazuje ze zainteresowany a z drugiej nie chce sie spotkac... Moze czas zapytac wprost?

Gość nie ogarniam go
Niewiele o nim wiem może to też nie jest normalne? Nie chciał mówić o swojej pracy a o moją wypytał dokładnie...prowadzę firmę i miał dużo pytań związanych z tematem im więcej o tym myślę tym bardziej wierzę w to, że jednak sobie nic nie wmawiam :) Nie zdążyłam nic poczuć choć bardzo mi się podoba fizycznie i mentalnie to nie ma żadnej chemii więc chyba to jest dobry moment, żeby się wycofać....

Gość nie ogarniam go
Zostań moim psychoanalitykiem ;)

A wiesz zastanawiałam się czy poradni nie otworzyć :D A to nie jest jakiś naciągacz skoro go firma interesuje?

Gość nie ogarniam go
tak mi nie mów ;) Jestem wyczulona na tym punkcie więc skoro czepiam się tego, że jest za mało zainteresowany to wyczułabym resztę...chyba. Ja to w ogóle myślę, że 1.chce mnie przelecieć, ale z racji tego, że jest kulturalny to jest miły dla mnie. Bo gdybym mu się podobała i miałby wobec mnie jakiekolwiek zamiary to powiedziałby choćby, że mam ładne oczy prawda? A ja nie usłyszałam żadnego kompementu...ja wiem, że to głupawy argument, ale zawsze coś. Skoro komplementów bra, chęci spotkania brakt o może chce sobie pogadac jak ma czas...?pffff 2 opcja jest taka, że ma dziewczyne i przez neta wyrywa laski do pukania :P

Mi tam sie wydaje ze jak chce przeleciec, to by komplementy prawil :P Tak żeby kobietę urobić ;)

Gość nie ogarniam go
no to jak nie urabia to cooooooo? ale z drugiej strony zartuje ze moze wskoczy do mnie rano na sniadanie z deserem...pf

Być może urabia ciebie właśnie w celu zawarcia znajomości "ostatecznego" stopnia. "Puki nie skosztuje to nie kupi". Być może

Gość nie ogarniam go
znajomośc ostatecznego stopnia? :)