Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deamontoools

Co mam zrobić?

Polecane posty

Gość deamontoools

Ja mam chłopaka,on ma dziewczyne.. a mimo wszystko spotykamy się, nie tam zaraz jakieś radnki czy coś.. czasem wpadne do niego do pracy a po pracy idziemy gdzieś razem do klubu na piwo..Wracam późno do domu.. Mój chłopak myśli,że jestem w tym czasie z koleżanką.. Ostatnio poszłam do niego z przyjaciółką, jak jej nie było położył mi ręcę na biodrach i powiedział,że lepiej by było jakbym przyszła bez niej, znaleźlibyśmy bardziej przytulne miejsce bez kamer.. Dziwnie się poczułam... Ta dziewczyna z którą byłam wyczaiła,że coś jest między nami bo powiedziała,że widzi jak on na mnie patrzy albo jak mnie ścina kiedy tańcze.. Żebym sobie odpuściła,bo dla mnie to może być zabawa a dla niego nie, i ,że ja na pewno nie chciałabym być na miejscu jego dziewczyny.. i że mam się trzymać swojego chłopaka.. Myślałam dużo nad tym,ale nie moge sie opanować.. tajemnicą jest ,że ze sobą piszemy i,że się spotykamy,zawsze staramy się by nikt nas razem nie zobaczył.. widzimy się albo wcześnie rano albo późnym wieczorem.. zawsze jest jakiś moment kiedy musi mnie dotknąc, objąć czy cokolwiek.. Jest bardzo gadatliwy i dziś powiedział "lubie sobie postać,pouśmiechać się,pobajerować,taki już mam charakter" -opowiadał mi jakąś historie.. zgasił mnie , czułam jak zostałam zrównana z ziemią On uważa,że nie robi nic złego i nie oszukuje swojej dziewczyny.. ja kocham swojego chłopaka ale nie chce przestać się z nim widywać.. Ma bardzo ciekawe życie i dużo opowiada- ja też jestem z natury wygadana a większość czasu on tylko opowiada a ja milcze,lubie go słuchać,ale wychodze na jakąś głupią,która nie ma nic do powiedzienia..dziś dziwnie się poczułam.. nie wiem co robić

Gość chinota
dopóki ślubu nie masz, możesz zmienić chłopaka, tyko nie wydaje mi się fair spotykanie się w tajemnicy, tzn. dopóki jesteście tylko znajomymi to ok, ale jak zaciągnie cię do łóżka to co wtedy?

Gość nie wiesz co robić ?????
na poczatek zagraj mu na wuwuzeli !!!!!!!! xxxxxx:D oczywiscie z soczystym polykiem !!!!!!!! xxxxxx:D zbadasz sprzet i reakcje !!!!!!! 🖐️ :classic_cool:

jak masz ochote mozesz sie puscic i przyprawic rogi swojemu - wtedy bedziesz zwykla zdzira.. mozesz zerac ze swoim i puscic sie z tym nowym to juz dobre wyjscie albo mozesz go olac i byc ze swoim :) bramki sa 3 w jednej jest zonk, ktora bramke wybierzesz??? to tylko twoj wybor:) owocnego wyboru zycze:)

Gość tytyeyeyw
undress :D