Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Carolyn252525252525252525

moja figura - co sądzicie??

Polecane posty

Gość chryste panie schudnij
a potem wrzucaj fotki, bo niektórzy tu przeglądają kafe przy jedzeniu.

Gość po co??
nie rozumiem! po co puszcza sie wlasne fotki w sieci i prosi obcych ludzi o zdanie?? tak ci zalezy co inni powiedza? Jezu, a jak Ci powiedza ze pasztet jestes i masz z domu nie wychodzic top sie w piwnicy zamnkniesz?? dajcie sobie spokoj dzieczyny! cieszcie sie swoimi cialami jakie sa i nie wystawiajcie sie tak na ocenianie innych jak towary w sklepie! żal..............musisz czuc sie mało kochana ...

Gość cdfrgthyjuk
czy probowalas te fotke przerobic ? (odchudzic sie w Psie?) bo cos z nia jest bardzo nie tak.

Gość gigusiek25
Jesli masz 40 lat...to ok...bo jesli 20...hmmm, to tak sobie.

nic nie przerabiałam

Gość kiepsko przerobiona fota
i za MALO odchudzone cielsko nawet w programie graficznym, tylko prawdziwa dieta cos pomoze

Wyglądałam tak jak przytyłam, ale źle się z tym czułam. Na pewno dobry stanik kup (tak, wiem że tu masz dorysowany, ale widać że nie masz małych piersi a ciut wiszą), Jeśli się dobrze czujesz z taką wagą- jest ok, jesteś proporcjonalnie zbudowana, jeśli Ci nie pasuje to schudnij i będzie rewelacyjnie. Ja sama starałam się zrzucić w miarę szybko parę kilo, czułam się ciężka, już nie mówiąc o poceniu się.

Gość ab7
haha fakt stanik wygląda jak dorysowany pozowałaś bez ?

Gość znudzony facet
Nie marudźcie. Fajna babka :)

mam 160 i obecnie ważę 55 kg kiedyś ważyłam 47 ale ostatnio przytyłam bardzo ciężko mi się zmotywować do odchudzania i dlatego dodałam tu fotkę żeby zobaczyc co sądzicie i się zmotywować

55 kilo? to malo, wyglądasz na wiecej. ja waze 52 przy wzroscie 170 i ponoc jestem chuda jak wiór ale mi tam sie podoba, oskarża sie mnie zatem o anorektyczne upodobania :P

nie wiem czemu tak wyglądam przy tej wadze pewnie dlatego, że jestem niska

Gość lepsza taka niż moja
wychudzona, wygladam jak anorektyczka:)ty zato masz calkiem fajne cialko,tylko opalic trzeba:)

laska jestes!!! to ze tluszcyku troszke masz to plus!!! wiecej ciala do kochania

i tak masz komfortową sytuacje bo jestes proporcjonalna, starczy ze zafundujesz sobie troche ruchu, i zrezygnujesz z jedzenia o późnej porze i bedzie ok. gorzej jak ktos ma jakis mega wielki brzuch albo uda jak maczugi :O nie jest zle 🖐️ pozdr

nie przejmuj sie komentarzami ze jestes gruba bo wcale nie jetesc. glupie dla mnie jest to ze idealem jest babka z kosciami na wierzchu ludzie dajcie spokoj

Gość dfghjhkll;
w innym temacie pisalas ze masz roczne dziecko to moze po porodzie ci zostalo

no mi tez sie wydaje że jest bardzo dobrze i tez bym sie z checia zamieniła tylko je troche opaliła no i ewnetualnie troche ujedrniła ,co jest zreszta ciezko wykonalne, wiec pare wizyt na plazy i bedzie ok XDXD:):)

Naprawdę ważysz tylko 55 kg? Ja wyglądałam tak jak ważyłam ok. 64, nawet kiedy ważyłam 60 wyglądałam szczuplej. Przeglądałam swoje zdjęcia jak ważyłam 52 kg. (czyli tylko ciut mniej niż Ty teraz) i naprawdę szczuplutko wyglądałam. Tyle że wtedy prawie same mięśnie miałam. A mam ten sam wzrost i podobną budowę (szerokie biodra, duże wcięcie w talii, raczej grubsze uda). Moja rada- ruszaj się, tłuszczyk lubi się odkładać, nie zaniedbuj ciała i będzie robiło niezłe wrażenie :)

Gość sa tacy
kobieto ja mam 160 waze 53 kg i nosze rozmiar 34 , nie mam ani walczeka tluszczu! kiedy wazylas sie ostatni raz??