Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZDZIWIONA strasznie

relanium a ciaza

Polecane posty

Gość ZDZIWIONA strasznie

hej dziewczyny mam pytanie jestem w 14tc za miesiac biore slub i mam rozne nerwy z tym zwiazane i lekarz na uspokojenie przepisal mi relanium. kazal brac pol tabletki na dzien ale boje sie czy to nie zaszkodzi malenstwu:( wiecie cos na ten temat?

Gość bershkaa
nic sie nie stanie relanium stosuje sie czesto w ciazach zagrozonych

Gość co..
ginekolog Ci to świńsztwo przepisa;?! jestem w szoku.. Absolutnie tego nie zażywaj!! byloby to dla Ciebie w tym stanie groźne.. co za debil z lekarza!!

Gość co..
zastanów sie czy jest on potrzebny.. czy nie poradzisz sobie sama bez tego leku.. ? ja bym nie ryzykowala

Gość ZDZIWIONA strasznie
no tak przepisal mi wlasnie dzis i nie wiem wlasnie czy wziac... kazal mi brac pol tabl. bo stwierdzil ze jak mam nerwowy czas to powinnam to brac do czasu slubu a slub za miesiac. ciazy nie mam zagrozonej dzidzia rozwija sie prawidlowo. wiem ze to silny lek i dlatego boje sie wziac.. moze lepiej pic melise? nie zaszkodzi? w koncu to ziolka ale to moje pierwsza ciaza i jestem zielona

Gość ZDZIWIONA strasznie
bez relanium moge sie obyc bez problemu ale cos by sie przydalo bo mam male komplikacje ze slubem i skolatane nerwy do tego wojna hormonow to juz w ogole jestem klebkiem nerwow mam tez problemy z zasnieciem czasem krece sie 3 godz zanim zasne

Gość spróbuj melisy, jakichś
ziołowych tabletek na uspokojenie, jeżeli one nie będą pomagać- bierz to relanium... chociaż z drugiej strony lekarz chyba zna się na swojej pracy, przynajmniej do tego stopnia, zeby nie przepisywać silnego leku jesli wie, że mógłby zaszkodzić

Gość ZDZIWIONA strasznie
no sprobuje tej melisy potem ewentualnie jakies tabletki ziolowe wlasnie. mam nadzieje ze sie poprawi:) dzieki dziewczyny za pomoc:)

Gość do góry .......hej
spokojnie nic się nie stanie , ja też brałam w ciąży relanium na obniżenie ciśnienia ;) wszystko będzie dobrze pozdrawiam

Gość ZDZIWIONA strasznie
dziekuje bardzo za pomoc:)

relanium czesto zapisują! Mi tez dali, bo cierpialam na bezsenność, niestety u mnie nie pomogło. lekarze mimo wszystko wiedzą co robią.

Gość w szpitalach
niektorych jak ten w ktorym lezalam jest obowiazek podawania relanium wszystkim ciezarnym dziennie po min 2 tabl wiec gdyby bylo grozne nie robiliby tego, z drugiej str jednak to lek i to parszywie uzalezniajacy wiec...

Gość buniu - co to jest to
"podczymanie" ciąży?????? :O :O :O

Gość kauczukowe rolki
o spoko nie wiedzialam ze jest jakis psychotrop który mozna brac w ciazy....

Gość kauczukowe rolki
a co z oxazepanem? czy też mozna bo mi sir ostało opak. ale jeszcz enie miałam odwagi łyknac a jest mi cięzko, przechdze własnie kryzys małżenski, mąz jużn awet nie sypia ze mna w 1 łóżku... :(