Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegiął mmmfe

Co z tym facetem zrobic? olać?

Polecane posty

Gość przegiął mmmfe

Moj facet Dzwonil do mnie po 17 wstępnie umówiliśmy sie na 19. I co? nie odzywa się do tej pory. pewnie ogląda mecz ze swoimi kumplami, ale mógł mi powiedziec, prawda? w koncu ja tez czekałąm na niego, ale wiecznie nie bede i moglam sobie zaplaniwac wieczor. jeden telefon ma wyłączony, a na drugim jest sygnał ale nie odbiera. ewidentnie nie liczy sie z moja osoba. wiem gdzie moze byc ale nie zamierzam go sprawdzac, nie bedzie robic z siebie idiotki. jak wy zareagowalybyscie na moim miejscu? bo ja juz raz mysle ze nic wielkiego a raz ze to jest tak wkurwiające ze mam go dość.

Gość Luidżi
pewnie Twoj facet teraz jest naprawde szczesliwy

Gość przegiął mmmfe
bo? oglada mecz? ok:)

Gość szaro-oka...
wiesz ..ja bylam w podobnej sytuacji-mało mnie szlag....a wiec: 1) zajmij sie czyms -lub wyjdz gdzies zeby sie uspokoic 2)nie pisz nie dzwon czekaj na jego odzew-nie daj Boze sie cos staneło-to potem głupio bedzie to wygladało 3)cierpliwie wysłuchaj dlaczego sie nie odezwal 4)jesli nie bedzie miał inteligentnego wytlumaczenia -zrob mu to samo przy najblizszej okazji 5)NIGDY! nie pokazuj ze tak mocno ci zalezało na spotkaniu-powiedz ze masz tez uinne zajecia i nie jest pepkiem swiata-moze pomysli nastepnym razem a po 6-choc by cie w srodku palilo z wscieklosci-udaj ze cie to wogole nie obeszlo... jesli jest wart by z nim byc to zrozumie ze głupio postapil-jesli go nic nie ruszy-olej go pozdrawam:)

Gość przegiął mmmfe
dzieki szaro-oka aktualnie nie mam z kim porozmaiwac o tym ja juz wiem co on mi powie ze byl mecz itd. tylko tu chodzi o cis innego o szanownaie drugiej osoby ze ja czekam a on ma to w dupie, z reszta i tak zastnaawiam sie czy to w ogole ma sens.

Gość szaro-oka...
jesli powie ze był na tym meczu-to mu powiedz.ze czujesz sie nie szanowana-wiec nie wazna dla niego.i nie to ze miał inne plany tylko ze nawet nie raczył wspomniec.zadzwonic chocby. ja bym mu nie odpuscila:) przy najblizszej okazji gdy sie umowicie-i bedzie to wazne dla niego-wyszla bym z kolezankami....i wyłaczyła tel.i potem wytlumaczyła-Kochanie no nie moglam odmowic...a tel sie rozładował wiec rozumiesz.... podłosc przeze mnie przemawia-ale z facetami inaczej sie nie da chyba ze chcesz przez najblizszy miesiac czekac:P