Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dgsdf

zamurowało mnie po tej wiadomości..

Polecane posty

Gość 12345654321
karygodne zachowanie pisalam w takich kwestiach i w namawianiu kobiet na akceptowanie chamskiego zachowania i do szmacenia sie bede nerwowa i powaznie az mnie cos tu trafia

Gość dcdff
12345654321 jest jakas nerwowa. Juz widzialam troche jej wypowiedzi i widac ze nie umie pisac spokojnie... Wczesnuej pisalas na topiku dziewczyny ktora sie zalila ze ma za chude nogi,to tez sie wywyzszalas ze ona jest sucharem a ty zajebista :o a jak mowila ze facetowi sie podoba taka jaka jest to od razu bylo ze to pewnie pedofil :o kobieto wrzuc na luz i idz na spacer zajmij sie swoim zyciem. Co do autorki..Przykro mi ze trafilas na takiego faceta :/ Moze jeszcze sie zreflektuje..A jesli nie to chyba nie obejdzie sie bez powaznej i stanowczej rozmowy z Twojej strony. Lepiej zawczasu ukrocic pewne zachowania.

Gość Swoj ziomek
Mundial jest raz na 4 lata, kobiet można mieć wiele przez 4 lata wiec niech do Ciebie dotrze jedna z drugą, że MISTRZOSTWA ŚWIATA W PIŁCE NOŻNEJ > wy. Koniec i kropka.

Gość 12345654321
dcdff w klei mi moje wypowiedzi gdzie pisalam ze jestem zajebista pisalam tylko ile waze z jaka waga czuje sie najlepiej i w jakiej maz widzi mnie wadze a to ze krytykowalam wychudzona modelke jak z oswiecimia nie znaczy ze sama jestem super ja jedynie nie akceptuje chorego wygladu co inneog jak dziewcyzna jest szczupla z natury a co innego jak przerazliwie dieta wychodzona i wyglada tak jakby po smietnikach chodzila bo jest biedna i nie ma co jesc

Gość 12345654321
dcdff i jeszcze taka wyglodzona z zapednietymi policzkami i koscmi zamiast rak i nog cieszy sie ze super wyglada plakac tylko nad taka nic wiecej zreszta koniec tematu nie o tym jest topik

Gość sosssssss
Mundial to świętość. Zrozumcie to dziewczyny !!!

Gość dcdff
Meliski sobie zaparz bo po kazdej wypowiedzi widac ze zaraz eksplodujesz z nerwow... A tam nie krytykowalas modelki tylko dziewczyne ktora pokazala fotke swoich nog wiec nie przekrecaj. Fajnie zgnoic kogos kto ma kompleksy nie? A jeszcze dobra byla nadinterpretacja ze jej facet jest pedofilem bo mu sie wlasna kobieta podoba :D Moze wez idz sobie juz na spacer jak masz dawac ludziom takie rady

Gość 12345654321
dcdff tak dzieeczyna pytala czy nie jest za chuda twierdzac ze zdaje sobie z tego sprawe i planujac przytyc 9 kg wystawila zdjecie pytala czy dobrze mysli ze za chuda to sie wypowiedzialam i raczej nie ja krytykowalam a jej faceta ktory twierdzi ze moglaby byc jeszcze chudsza np wlasnie jak ta anja rubik prosto z oswiecimia na diecie po ktorej wyglada jakby zaraz miala sie polamac

Gość 12345654321
dziewczyna wazy 46 kg na 173 cm wzrostu i zdaniem jej faceta moglaby nawet byc chudsza jasne moze pozyczy szkielet ludzki z akademii medycznej to bedzie w sam raz

Gość dcdff
jej facet nie mowil ze moze byc chudsza :o tylko ze podoba mu sie taka jaka jest. i znowu robisz nadintepretacje,.tak jak i w tym temacie. facet zachowal sie zle,ale to nie oznacza ze mu nie zalezy i ze jutro nie zmadrzeje.a ty autorke jezdzisz ze ma rzucic faceta natychmiast bo to cham i prostak :o sadze ze nie masz wiecej niz 20 lat bo dorosli ludzie troche bardziej sie kontroluja i nie ponosza ich tak emocje. Oki teraz koniec offtopu. Autorko ja napisalam juz swoje zdanie.Powinnas porozmawiac z facetem,ale tak stanowczo bez uzalania sie itp.Powiedz facetowi ze nie podoba Ci sie takie zachowanie i spytaj go wprost co dla niego znaczysz i jak widzi wasz zwiazek.Inna sprawa jest taka ze moze faktycznie nie mial zlych zamiarow,mieliscie razem zamieszkac od lipca wiec moze po prostu pomyslal ze przeczeka te pare dni,obejrzy sobie te swoje mecze a potem bedziecie ze soba caly czas...

Gość 12345654321
dcdff ale ciebie moge miec i nawet 15 lat pozdrawiam :)

Gość dcdff
Ale tego smsa mu nie odpuszczaj tak szybko..

ie prawie 7 miesięcy i od 2 miesięcy sie nie widzieliście czyli może ze 3 razy się widzieliście ? hm... to sie nie znacie i moze ma cie juz gdzies

Gość 12345654321
blagam cie nie widzieli sie od 2 mies to pomyslal ze co tam moga sie zobaczyc dopiero w lipcu w koncu mundial taki wazny przeciez kobieta poczeka az tak bardzo za nia nie teskni

Gość 12345654321
znaja sie dopiero 7 miesiecy widuja zadko ten facet powinien wszyskto robic zeby miec kontakt z autorka zeby ja widziec zwlaszcza na takim etapie ale co tam przeciez mundial nie wazne ze widzieli sie 2 mies temu maskara nie rozumiem tego to po co ten zwiazke po co on jest z nia ??