Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olllszzka

Jutro mój pierwszy raz

Polecane posty

Gość Olllszzka

Ale się denerwuje :D maluje paznokcie, wcieram kremw ciało i mam tyle myśli na sekunde....

Gość victoria victoria>>>!!
i nic nie wyjdzie tak jak zaplanowalas........najlepsze pierwsze razy sa niespodziewane,wspomnisz moje slowa:)

Gość ada to wyppadaaaaaa
podmyj sie i najpierw zrob mu loda

Gość Olllszzka
Hehe.. raczej nie wspomne twoich słow :P beda swiece i pachnaca posciel... wygadal sie a miala byc niespodzianka.. :P Bardzo tego pragniemy

Gość ile masz lat autorkooo

Gość do autorki...
A ślub jest?

Gość Olllszzka
19, ślub w swoim czasie :)

Gość Olllszzka
pisze o tym tu, bo się cieszę :P i denerwuje. dlugo czekalismy na ten moment, nie chcielibysmy zeby byk "przypadkowy" to powazna sprawa, przynajmniej dla nas :)

Gość do autorki...
Kolejna puszczalska bez żadnych zasad moralnych! Ten twój chłopak zostawi cię, jak tylko cię rozdziewiczy. Jeszcze wspomnisz moje słowa.

Gość sdjklsdjlksjd
będziecie w trakcie a rodzice wpadą do domu hihihi

Gość tylko ci sie wydaje ze
Kurwa nie pisz ze dlugo czekalas na ten moment bo masz zaledwie 19 lat, i posluchaj starsze kolezanki, jak ci mowi ze bedziesz wspominac jej slowa to racja, bedzie gowno bo tak sie nastawilas

Gość Olllszzka
hehe "do autorki" nie znasz nas, nie wiesz jak na siebie patrzyny, jak rozmawiamy godzinami i jak bardzo nasze zycie jest bajeczne i niezwykłe. :P Spacery w nocy, chodzenie po dachach, kompanie sie w jeziorze wieczorem, nie-wstydzenie sie lez , wrazliwosc i najlepsi kumple dla siebie ale jasne, on mnie zostawi przeciez za chwile :D

Gość Olllszzka
eh... zwykli ludzie tak mają :P lubia sobie podokuczać :) Powodzonka Wam, zamykam topik tym milym akcentem :)

hahahahha 19 lat to niby za mloda jest???? :D autorko nie sluchaj :D idz sie pachnij i raduj :P a, ze pewnie nie bedzie to wygladalo jak na filmach.. to cóż takie sa wlasnie uroki pierwszego razu :)

Gość ile masz lat autorkooo
Jesteś niedojrzałą osobą. To co wy robicie to zwykłe randkowanie, które nijak ma się do dorosłego życia. Poczekaj z seksem aż zaczniesz na siebie zarabiać.

Gość do autorki...
Dobra, to była prowokacja mająca na celu wyprowadzić cię z równowagi. Gratuluję opanowania i życzę szczęścia 🖐️

Gość a no to ...
jak się kOMpiecie to nie mam więcej pytań. Miłego ruchańska :classic_cool:

Gość Olllszzka
Husky - Dziekuje, jedyna normalna osoba.. wydaje mi się :P Wiem , że nie bedzie :) Oboje to wiemy, że moga byc nawet łzy i marudzenie z mojej strony czy po prostu, BÓL. ale bardzo tego pragniemy... wlasnie tego bólu, że bedzie to widzial, ze przezyjemy to razem..juz tyle o tym rozmawialiśmy. Wiem ze mimo wszystko to bedzie PIĘKNE

Gość Olllszzka
no tak. fakt ze zrobilam bląd w słowie kąpanie zmienia wszystko :D.....

Gość a no to ...
a weź już idź....żenujące jest zakładanie takich tematów. A robienie takich błędów ortograficznych świadczy o twoim poziomie. Tyle w temacie.

Powodzenia :) Ktos tu pisal, zeby poczekac na dorosle zycie, ale moim zdaniem czad najwyzszy tyko ostroznie i odpowiedzialnie. Zaczynac w wieku 24 lat z premedytacja, to blad moim zdaniem. Trzymam kciuki:)

Gość Indra
Ja pierdziu, jacy umoralniacze sie znalezli! Ze za mloda, ze niech czeka do slubu, ze niech najpierw zacznie zarabiac. Ciekawe kiedy wy stracilyscie dziewictwo? Pewnie majac 15 lat uchlane na imprezie i nawet nie pamietacie z kim. Bo wlasnie takie K.U.R.W.Y. najbardziej umoralniaja. Dziewczyna jest juz w takim wieku, ze pierwszy raz z chlopakiem jest jak narbardziej naturalny i wporzadku. Zgodze sie tylko z tym, ze niedobrz jest planowac, bo nie wychodzi tak jak powinno. Spantan rulez. Ja zupelnie nie planowalam tracic dziewictwa, ale jakos tak spontanicznie wyszlo i jestesmy razem juz ponad 4 lata. Jakos mnie nie zostawil po wyruchaniu. Zalosne jestescie! HHAHAHAHAHA

Gość annpromieniście999
zazdroszcze Ci bardzo. bedziesz to wspominac z radocią. zaplanowane są najpiekniejsze :) powodzenia :)

Gość Olllszzka
wow.. mile zaskoczenie.. moze to glupio ze zalozylam o tym topik, ale po prostu szczescie mnie rozpiera.. ja nie przejmuje sie bo znam siebie i mojego chłopaka/przyjaciela/kumpla

Gość Olllszzka
Wiem że planowane to nie jest zbyt dobry pomysł.. tzn raczej wiem że ludzie tak sądzą. My juz wiele razy moglismy to zrobic, u mnie na działce np., ale OBOJE zadecydowalismy ze nie chcemy zeby nasz 1 raz byl na podlodze w jakiejs altanie na jakiejs podlodze. Jestesmy nastolatkami ale marzymy o cieplej i miekkiej poscieli w lozku , spiac ze soba do rana i jedzac razem sniadanie na przywitanie dnia. To nie bedzie zwykla data jutro..

Gość Olllszzka
podlodze x 2 sorki ::)