Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olllszzka

Jutro mój pierwszy raz

Polecane posty

Gość Olllszzka
życze takiej miłosci każdemu... Oddałabym za niego życie i nie żartuję

:) Cieszę się razem z Wami :) Dzięki takim ludziom jak Ty odzyskuję wiarę w milość :)

Gość ddffgfgffgfgddd
dziekuje....

Gość a ta posciel i te swieczki
to na allegro zeście kupili heheh

Gość Zanetka Leta
po stosunku polecam laktacyd ;)

Gość faccceeeeeeeettt
mloda jestes to i glupia...gosciu sobie uzywa, nabierze jakiegos doswiadczenia a kiedys jak znajdzie inna lub znudzisz sie mu to zostawi. Wiele znalem takich par zakochanych..., a takich par, ktorzy zwiazali sie w wieku 19 lat i zostali w pozniejszym czasie malzenstw bardzo niewiele (chyba ze dzieciak byl powodem). To nie te czasy jak nasi rodzice poznawali sie w mlodym wieku i pozniej zyja ze soba do dzis.

Gość Zanetka Leta
faccceeeeeeeettt goopi jesteś. Polecam laktacyd

Gość Trutnia Pospolita
Miłość miłością...zróbcie sobie dobrze i już! Tylko zabezpieczyć się proszę.

Gość Onaa91
mam pytanie: wiec pare dni temu mialam z moim chlopakiem z 1-szy raz i ok wsadzil mi calego czlonka troche zabolalo jak wkladal ale zadna krew nie poleciala.. a pare lat temu jechalam rowerem i walnelam sie w rame kroczem strasznie mnie bolalo i krew poleciala czy jest mozliwe ze nie mam juz blony? prosze o szybka odpowiedz

Fajnie masz dziewczyno xD Wg..super to opisujesz wszystko ; ) Fajnie fajnie ; ) Ja mam 16 lat...o seksie myślę ale jakoś głupio mi pomyśleć że poznam miłość prawdziwą ; ) Właśnie taką...a jestem imprezowiczką ; D I szczerze to chciałabym tak jak Ty..ale boję się iż stanie się to na jakiejś imprezie w morzu alkoholu...taaa...

Gość Onaa91
no proszę odpowiedzcie?

Gość boerak
mozesz sie rozczarowac.jezeli twoj chlopak to tez nowicjusz w tych sprawach to moze go zjesc trema i nici z twardego pala.ale skoro macie chate do rana to mysle,ze go ujezdzisz dopiero rano.pamietajcie o plaszczu ochronnym.acha,nie zapomnij o pozostawieniu delikatnego paska futerka na muszelce.to go milo zaskoczy i nakreci.muua kocie wasiaty.

Gość boerak
onaa91 twoj przypadek jest ciekawy,ale maloprawdopodobne.bylas wczesniej u ginekologa?

Ona91. Błona nie jest na wierzchu krocza, a ramą nie uderzylas sie "w środku". A przy pierwszym razie nie musi poleciec krew. Może, ale rownie dobrze może zdarzyc sie to za 2-3 razem, albo w ogole.

Gość Onaa91
nie nie bylam a co?

Gość Onaa91
no my juz to 2 razy robilismy.. i dalej jak wklada to mnie piecze ale jak juz jestem podniecona na maxa to nie czuje tego

Gość boerak
widocznie tak jestes zbudowana.spoko.bedziesz zyla

ona19 no skoro juz ci chlpak ostatnim razem wsadzil calego czlonka, to raczej tej blony juz nie masz

Gość Onaa91
no tak a to pieczenie mi wkoncu przejdzie?

Wielki mi pierwszy raz,pewnie bedziesz leżeć i czekać na zmiłuj,a kolo się spuści po minucie.Nie zazdroszczę tylko wspułczuje

Gość gość
19 lat to już dorosły wiek więc uważam, że nie ma nikt prawa jej krytykować a tym bardziej oceniać mówiąc że jest puszczalska. Znacie ją, że tak mówicie ?? ja mam 16 lat i mój pierwszy raz będzie w sobotę. i co też jestem puszczalska?? No tak zapomniałąm najpierw szkoła, studia potem ślub i w wieku 27lat pierwszy raz powodzenia jeżeli któraś tak myśli...