Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martuuulaaa

co ja mam robić ?:(

Polecane posty

Gość Martuuulaaa

Sprawa wygląda tak. Jakiś czas temu moja kuzynka wyszła za mąż. Jej męża poznałam dopiero dzień przed weselem, ponieważ wtedy jeszcze studiowałam i mieszkałam daleko od rodzinnego domu i kontakt z rodziną miałam bardzo ograniczony. Poza tym druga sprawa : byli Ze sobą bardzo krótko, ślubowali tylko dlatego, że wpadli! W sam dzień wesela zatańczyłam z panem młodym może ze 2 kawałki, jakoś nie przypadł mi do gustu. Pożniej nie widzialam się z nimi do czasu chrztu ich córeczki. Wtedy zamieniłam z nim kilka zdań i tyle. Po skonczeniu studiow postanowiłam wrocic do rodzinnego miasta, ponieważ tu poznałam chłopaka z którym wtedy byłam i znalazłam tam pracę. Na jakiejs imprezie rodzinnej znow spotkałam sie z rodzina i wsrod nich była kuzynka z mezem. Wtedy jakos zaczał na mnie inaczej patrzeć. Zauwazylam,ze coraz czesciej do nas przyjezdzaja, az pewnego razu, gdy szykowałam cos do jedzenia gościom przyszedł do kuchnii i zaczął mówić dziwne rzeczy.. Powiedział " w tym fartuszku wygladasz bardzo sexy" .. uznałam to za żart! Za chwilę podszedl i zaczał mnie reka gładzic po poliku, a ja szybko sie odsunęłam... Dzien pozniej dostawałam od niego sms-y z niejednoznacznymi propozycjami.. Pisałam mu, ze nie zyczę sobie takich sms-ow. ze ma zonę itd , a ja chlopaka.. Jakis czas był spokoj, ale teraz znow zaczyna pisać.. niedługo imieniny ojca i znow sie spotkamy !!! co robic?

Gość Luidżi
zabezpieczyć sie i liczyć na dobry seks

Gość Martuuulaaa
dla mnie to nie jest śmieszne !!

Gość Falski
oj, będzie ruchanko

Gość Serfer Janusz
Moim zdaniem powinnaś powiedzieć o tym jego żonie. Ona ma prawo wiedzieć co robi jej facet.

Gość marta grzechu warta.
powiedz jego żonie o tym powinna wiedzieć jaki z niego egzemplarz! jedyne wyjscie

Gość Martuuulaaa
Myslałam o tym, ale nie chce rozwalic ich małżenstwa, chodzi tu o ich dziecko

Gość bolesne
napisz mi smsa ,ze jak tego nie zakonczy to pokazesz jego smsy całej rodzinie .Po tym powinien facet się ogarnąc,Pamiętaj nie brni w to dalej!!!!!!!

Gość panna_joanna19
Ja bym dała jasno i wyraźnie do zrozumienia ze mam go gdzieś. Jesli naorawde nie masz na niego checi, w czym ci sie nie dziwie to stań na wysokości zadania i bądź zimna, wredna. Niech wie że nie dasz mu tego czego żąda.

Gość bolesne
sory miało być ,,napisz mu smsa''

Gość marta grzechu warta.
wiec nie zadawaj takich pytan , chodzi o dziecko! najgłupsza rzecz jaka słyszy sie że robi sie cos bo jest dziecko ! a on ja moze bedzie zdradzal na prawo i lewo bo widac ma predyspozycje ja bym powiedziala tej kobiecie na czym stoji a nie robisz z niej głupią

Gość Martuuulaaa
dla wyjaśnienia - ja nic nie mam do tego faceta !! w ogóle nie chcę mieć z nim kontaktu. Kiedyś napisałam mu, że jeszcze raz dostanę jakiegokolwiek sms-a to ona się dowie.. a on : "chcesz skandalu to mozesz go mieć" z tego co z nim pisałam wywnioskowałam, że chce rozwalić mój związek .. :|

Gość Serfer Janusz
Nie ma to jak rodzinna lojalność. Wyobraź sobie jakby Twój mąż proponował Twojej kuzynce seks. Lepiej nie wiedzieć, nie? I nie zasłaniaj się dzieckiem tylko powiedz, że Cię rajcują te jego końskie zaloty.

Gość Martuuulaaa
Wam się wydaje, że jej powiem i po sprawie !! Czuję, że to cham i że jest zdolny naprawde do wielkich świnstw.. !!

Gość Martuuulaaa
do SERFERA - jasno napisałam, ze nie chce miec z nim zadnego kontaktu wiec czytaj ze zrozumieniem,albo spierdalaj stąd !!

Gość Serfer Janusz
To wynajmij płatnego zabójcę i usuń szkodnika. Tak żeby innym oszczędzić jego "wielkich świństw". Ku chwale Ojczyzny!

Gość Martuuulaaa
SERFER - ku chwale ojczyzny pizgnij sie w głupi łep!

Gość Serfer Janusz
Umiem czytać ze zrozumieniem i do tego rozwiązywać własne problemy bez pomocy internetowych "przyjaciół".

Gość Serfer Janusz
Dziewczynko nie znasz mnie, więc oszczędź sobie takie komentarze. Pokaż, że masz choć odrobinę kultury.

Gość Martuuulaaa
więc co tutaj robisz?

Gość Martuuulaaa
Ty tez mnie nie znasz więc zauważ że to działa w obie strony. żegnam !!

Gość Serfer Janusz
A czy ja Ciebie oceniam, krytykuję? Widze argumentacji zabrakło.

Gość Martuuulaaa
spierdalaj zółtku !!! :P sam jestes szmata i kurwa :P

Gość to myśl dziewczyno
w pierwszej kolejności powiedz o tym swojemu facetowi. bo jak tamten zacznie mu opowiadać to się w życiu nie wytłumaczysz. jak powiesz jego żonie i rodzinie, to uwierz mi on przysięgnie na kolanach i ze łzami w oczach że to ty go podrywałaś od dnia ślubu. unikaj sytuacji sam na sam (pomoże w tym facet jak sie juz dowie), i za nic nie ulegaj.

Gość Martuuulaaa
co miałam Ci niby zargumentować :> ?? Ty mi zargumentuj na jakiej podst stwierdzasz, ze rajcuja mnie jego zaloty !! gdyby rajcowały po co bym tu pisała ?? koncze juz z Toba. nara

Gość Martuuulaaa
Moj chłopak wie conieco o tym,ale nie za duzo bo strasznie zazdrosny jest !

Gość Martuuulaaa
Wsadzalam palec w dupe tego zboka hahahha i byl trojkat z moim

Gość TY SUUUKOOOOO

Gość tutek-srutek
no wiec wtajemnicz sowjego chlopaka we wszystko, zatajaniem tylko pogorszysz sprawe i dajesz mezowi kuzynki bron do reki. Nastepnym razem, gdy zacznie sie przystawiac do Ciebie powiedz ghlosno, tak zeby wszyscy slyszeli, zeby wzial te reke z Twoich posladkow, bo pomylily mu sie kobiety. On wykorzystuje Twoja slabosc, nic wiecej.