Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dirty Diana 9467

Depilacja okolic bikini...????

Polecane posty

Gość dirty Diana 9467

Jak wydepilować samodzielnie okolice bikini...Dodam ze jestem nastolatką i nie stać mnie na wszelakie depilatory a tych włosów mam bardzo duzo i aż wstyd wyjść gdziekolwiek w samych majtkach...Pomóżnie!!:(

Gość nfjhfjnjfhkdfn
zrób sobie pastę cukrową, poszukaj przepisu w googlach

pinka do golenia i maszynka wystarczą ;) to nie takie trudne :D wystarczy isc do kosmetycznego i sie poradzic no ale

depilator mam, i w życiu nie spróbuję wydepilować tym okolic bikini... brrrr... pasta cukrowa? muszę też spróbować. szczerze - jestem zarośniętą samotną ledwo dorosłą kobietą, i chciałabym przeżyć swój pierwszy raz.. mam na myśli golenie :D

Gość dirty Diana 9467
a jakies inne propozycje?

Gość nie patrze specjalnie
ja tam sie gole maszynka i jest OK. jeszcze na glowe nie upadlam zeby sobie na sile wyrywac wloski z miejsca gdzie najbardziej boli :P wiem ze sa dziewczyny ktore wyrywaja peseta po 1 wlosku, mniej boli ale pare godzin roboty :P osobiscie nie uzywam pianki tylko plynu do kapieli, do tego zyletka Venus bo te zwykle cienkie jednorazowki sa do niczego i latwo sie zaciac. jak zainwestujesz w Venus to starczy ci na wiecej niz 1 raz a potem tylko bedziesz dokupywac wymienne wklady.

dirty Diana 9467 - najpierw przytnij je nożyczkami a następnie ogól maszynką jednorazową używając przy tym piany z mydła bądź specjalnej pianki. Z początku możesz mieć podrażnienia i krostki - z czasem skóra się przyzwyczaja. Za każdym razem staraj się mieć ostrą żyletkę , najlepiej nową - wtedy unikniesz wyprysków :)