Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dissection___

Kocham swoja osobowosc borderline :D

Polecane posty

Gość JAMDA.
Zauważyłam że podajście ludzi do mnie jest dwojakie,albo mnie nienawidzą albo uwielbiają,w każdym razie nie ma obojętnych

Gość Dissection___
Mnie uwazaja albo za wyjatkowego albo za zaburzonego :D od tych drugich sie odsuwam :)

Gość ojc tam ojc.......
no tak rozszczepienie to ogląd na sprawe we wszystkich jej punktach. Nie ma jednowymiarowego spojrzenia, wszystkie części składowe budują to co nas otacza. Każdy jeden aspekt. A że boli bardziej i nie daje spokoju to rzeczywiście stawia nas w lepszym świetle niz FAKTYCZNE czarnowidztwo. Jednak odbieramy cienie na które nie każdego stać. I tak krok po kroku dochodzimy do kwitesenscji naszej egzystencji ;) ale spojrzec tez trzeba na współżycie społeczne, a to akurat nie ułatwia sprawy. Zgodzicie się?

Gość ojc tam ojc.......
ewenement albo ktos wyjątkowy lub ciekawy- lubie te określenia choć musze sie przyznać- bolało mnie to bo czułam sie inna, dzis staram sie to doceniać.Ale wiele lat-za duzo spedzilam w izolacji przez to kim jestem bo nikomu to nie pasilo, przyznaje sie

Gość JAMDA.
A najlepsze było jak psychiatra na odwyku stwierdził co mi jest i przepisał leki,które wypluwałam,bo nigdy nie chciałam się zmienić,po tygodniu stwierdził,że mi się bardzo od nich polepszyło,a ja na to,że to ciekawe ,bo ich nie przyjmuję...

Gość Dissection___
Zgadzam sie, ale ja mam na to sposob, po prostu dobieram sobie odpowiednie towarzystwo najczesciej artystyczne i tam mnie ludzie rozumieja... a z reszta ludzi zyje jakbym byl "zdrowy", nie ujawniam sie... problem jest tylko wtedy kiedy szaraczki mi nadepna na odcisk i nie wytrzymam psychicznie i wybuchne... ale cale szczescie coraz rzadziej mi sie to zdarza :)

Gość ojc tam ojc.......
to przede mna jeszcze praca aby wyjsc z fobi spolecznej ktorej sie nabawilam dzieki, tzw szaraczkom,ale z ludzmi mnie podobnym sie dogaduje dobrze mi psychiatra powiedzial ze jestem totalnie porypana i powinnam sie leczyc, doslownie.... kretyn .

Gość JAMDA.
Sorry za niedyskrecję,ale jak u was z seksem?Ponoć u ludzi z tymi zaburzeniami częste są przypadkowe kontakty seksualne,nałogi itd.Ja muszę się przyznać,że coś w tym jest...

Gość JESTEM PIEKNA
alkoholikiem jestes, a nie chorym na bordeline.

Gość Dissection___
Ale dupek -.- Ja tez sie fobii nabawilem swego czasu, na szczescie juz mi prawie przeszlo, z tego powodu sie ciesze, bo ile borderline kocham, to fobia spoleczna jednak nie bardzo mi pasila :D co do szpitali i odwykow - najgorsze jest to ze jak trafisz tam nie z wlasnej woli to moga cie szprzycowac ile chca... to zalezy jeszcze od szpitala ale ja bylem w wawie na sobieskiego to tam pielegniarki niczym gestapo lataja za pacjentami i zagladaja w gebe czy pod jezykim tabletki sie nie schowalo (serio!!!)... a na niektorych odwykach to jeszcze podobno jest przymusowa psychoanaliza ;/ to jest najgorsze bo o ile leki nie dzialaja praktycznie na borderline to psychoanaliza niestety dziala... jedyne lekarstwo to mimo wszystko myslec po swojemu i nie dac sie zmanipulowac

Gość JESTEM PIEKNA
A tobie ojc tam ojc....... to juz nawet szpital nie pomoże. Jak mogłaś się nabawić fobii społecznej "dzieki tzw szaraczkom". Taki pity opowiadasz, że można się zesrać w trakcie czytania

Gość JAMDA.
Akurat borderline miałam stwierdzone nim nabawiłam się alkoholizmu,który pośrednio może wynikać z tej choroby.Od dziecistwa byłam inna

Gość Dissection___
JESTEM PIEKNA ja pierdole coz za poszanowanie dla naszej odmiennosci, nadajesz sie na terapeutke, podobnie gadaja jak ty :D

Gość JAMDA.
JESTEM PIĘKNA mam wrażenie że nie wiesz o czym piszesz,bo tak naprawdę ludziom którzy nie mają tego problemu ciężko to zrozumieć

Gość JESTEM PIEKNA
a kto ci JAMDA. "stwierdził",ze masz bordeline ?? to bardzo dziwne co tu piszecie bo jeszcze się nigdy nie zdarzyło żeby jakiś psychiatra uzył tego okreslenia. Predzej powie, że masz depresję i przepisze ci leki

Gość ojc tam ojc.......
piekna ja się cieszę że jestes piękna, gratuluje i wogóle. Mozna. :D w pewnym momencie zaczynasz sie kulic jak słyszysz kolejne komentarze ale co mi tam nie ważne ja sie leczylam na nerwice wczesniej i depresje a potem miałam kilka innych diagnoz no i kretyn szanowny mnie nakreślił, nie wierze mu bynajmniej, przeciez taka choroba nie istnieje :)

Gość JESTEM PIEKNA
Po drugie kolejna bzdura, żeby jakie kolwiek leki działały po tygodniu stosowania. Pierwsze efekty są widoczne po ok. miesiącu

Gość Dissection___
Ja jeszcze powiem ze nie zgadzam sie z teoria ze borderline powstaje na skutek traumy w dziecisntwie... ja mialem bardzo dobrych rodzicow ktorzy o mnie dbali i o zadnej traumie nie moze byc mowy ani o zadnym zaniedbaniu z ich strony... borderline to po prostu taka odmiennosc, moim zdaniem wrodzona i genetyczna, tak jak np rude wlosy (nawet podobny procent spoleczenstwa - okolo 1%)

Gość JESTEM PIEKNA
żaden lekarz nigdy się nie zapyta po tygodniu stosowania leku, czy jest jakaś poprawa

Gość ojc tam ojc.......
ja never nie jadłam zadnych leków :D haha, a mam na stanie- piĘkna chcesz? :) no traumy to tez nie doswiadczyłam za nigdy, a ci -masz racje pojeby skonczone :D- doszikuja sie nawet molestowania- zaiste pojeby :)

Gość Dissection___
to mnie najbardziej wkurwia bo przypisuja wine moim rodzicom -,- a naprawde tak dobrego wychowania jak ja mialem w domu to malo kto mial

Gość JESTEM PIEKNA
przestańcie ciągle pierniczyć o tej swojej odmienności.. coraz bardziej się tym gadaniem nakręcacie. I myślicie, że to wam pomoże, takie zakładanie beznadziejnych topików... ahh jaki jak jestem wyjątkowy... ludzie patrzcie na mnie, mam bordeline...

Gość Dissection___
Ok, od dzisiaj zmieniam zdania, moja ty o wyrocznio piekna, i bede pisal peany pochwalne na czesc pracownikow korporacji :D

Gość ojc tam ojc.......
piekna że tak powiem po krótce- wynosimy sie stąd gdzie nie mamy nic do powiedzenia i czegos dla siebie-tak? tak to jest rażące z tym dziecinstwem, no ja choc w nie pełni wychowana,ale mimo to wspaniałych rodziceili posiadam

Gość JESTEM PIEKNA
jestem taki wrażliwy...ahh nikt mnie nie rozumie,w robocie wytrzymuję 5 min. to przerażające. Każdy nawija za moimi plecami, nawet rodzina mnie gnoi bo nikt nie wie co mi jest. To może kartkę sobie na plecach przyklej to wszyscy sie dowiedzą, zrozumieją i problemy się skończą.

Gość JAMDA.
Uprzejmie informuję,że stwierdził ordynator oddziału odwykowego w CHoroszczy,na którym wylądowałam sądownie na leczenie alkoholizmu.A wkurzył się bo lek był eksperymentalny i bardzo drogi a ja go marnowałam.Do łykania niczego mnie nie zmuszali,bo byłam tam w innej kwestii,powiedział że starczyło powiedzieć.Borderline mam na wypisce.Jak miałam 13 lat to stwierdziła to inna psychiara

Gość Dissection___
JESTEM PIEKNA heh nie ma co komentowac twoich postow, typowy belkot sfrustrowanej mezatki :D to tyle ode mnie do ciebie i wiecej nie napisze

Gość JAMDA.
Uprzejmie informuję,że stwierdził ordynator oddziału odwykowego w CHoroszczy,na którym wylądowałam sądownie na leczenie alkoholizmu.A wkurzył się bo lek był eksperymentalny i bardzo drogi a ja go marnowałam.Do łykania niczego mnie nie zmuszali,bo byłam tam w innej kwestii,powiedział że starczyło powiedzieć.Borderline mam na wypisce.Jak miałam 13 lat to stwierdziła to inna psychiara

Gość JESTEM PIEKNA
nie jestem mężatką ;)

Gość Dissection___
ty piekna pracujesz za miche zupy w jakiejs firmie, a na dodatek szef sie z toba nie cacka to musisz gdzies odreagowac, szukasz tematow gdzie mozna napisac negatywny post, prymitywna jestes :P