Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

andzia w koszuli bez majtek

pilnnnneee prosze wejdz i pomoz

Polecane posty

Gość daje na pierwszej randce
a ja czekam na paczkę od kwietnia ale nie chce mi się nic robić

Proponuję po pierwsze skontakotować się z Allegro, a potem ewentualnie zastanawiać się nad policją. Na dużą kwotę był przekręt?

pisz nadal do allegro, jeśli masz maila do sprzedawcy to napisz że czekasz na rower lub kasę inaczej oddajesz sprawę na policję ale pamiętaj że poniżej 250 zł to mała szkodliwość społeczna

facet odpisywal na moje maile ale po dlugim czasie i wogole nie odpisywal na moje pytania... jak podalam adres do wysylki pieniedzy jako przekaz i poprosilam o skan przekazu facte juz nic odpisal chcial zwrocic kase na konto ale ja sie boje ze to jakis haker poprostu juz wole byc ostrozna

Gość slodka ja miod
ja mam 28 lat i rocznego synka- jego ojciec a moj partner wyjechal pol roku temu za granice a miesiac temu oswiadczl ze juz nie ma zamiaru do nas wracac.... mam nadzieje ze kiedys trafie na mezczyzne ktoremu bede mogla zaufac i ktory pokocha mojego synka jak swoje dziecko....

Gość slodka ja miod
sorki wpisalam nie w to okienko :/ a z allegro to jest tak ze najpierw trzeba taka sprawe zglosi allegro a potem sie z nimi dogadac co robic